crosman 357 kullanan var mı?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba benim aklıma yatan tabancalardan birisi fakat hakkında tam bir bilgim yok
    namlusu yivli mi ?
    bb mi yoksa pellet mi atıyor?


    ve de nereden alabilirim tavsiye deceğiniz firmalar var mı?
    eğer beğenmiyorsanız önerebileceğiniz bu fiyat aralığında bir tabanca var mıdır? £tabanxalı$


    :him:s
    saygılar

  • bu silah ilk çıktığında alanlardan biri benim .Ankara dışkapı taraflarında. ama sükutu hayale uğradım. top tam olarak namlu ucuna sıfırlama gelmediğinden pelletleri ezerek çıkartıyor. hedefe de doğru gitmiyor. sonradan daisy bb atan aldım o bile bundan çok daha isabetli. ama crosmanın valfı daisyden çok daha kaliteli gaz kaçırmıyor.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Bu site ve diğer ABD menşeli siteler Türkiye'ye gönderim yapmaz. Gönderen bir yer olursa gümrükte takılma ihtimali %99.99.

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • Sanıyorum, 90 lı yılların başında aldığım ve severek kullandığım bir silahtır.Birde bu silah için deri bir koltuk altı kılıfı almıştım.(Hey gidi günler) Bir tüple yaklaşık(Etkili olarak) 30-40 atış yaptığımı hatırlıyorum.Yaklaşık 10-15 metreden şişeye çift taraflı delikler açıyordu.(Crosman tunç bilye) Benimki kısa namlu,namlu ufak bir aparatın gevşetilmesiyle namlu gövdesinden ayrılabiliyor.Yiv set oldukça belirgin.Atışlar acayip istikrarlıydı.Sonra sanıyorum tüm co2 lerin başına gelen olay benim tabancanında başına geldi.Tüpü taktım ve sabitleme vidasını kabzeden sıktığımda cossss...Bütün tüp kalın bir buz tabakası oluşturarak boşaldı.Silahı söktüm,gazı ileten pirinç borunun iki ucundakı contaların aşınmış olduklarını farkettim.Tabii tamirini yapacak adam bulamadık o yıllar. Bahaneyle soralım tamiratı mümkünmü? Bilenler yanıtlarsa sevinirim. Saygı ve sevgiler.

    Fx T12 Typhoon 5.5 /Leapers 6-24x50 Mil-Dot AO - Norica twin 5.5-4.5 Scuba (Drager 300 Bar)
    Armsan A612S Slug 61 cm.


    Kemal Yılmam

  • 357 den gayet memnundum
    tamiri tabiiki mümkün sorun yanlızca contadan olabilir

  • ben araştırdım bunları meydan av diye bir şirket getiriyormuş o da istanbul karaköydeymiş servis imkanları olabilir bence onlarla iletşime geçin

  • yaklaşık 3 ay önce hilal av dan set 357 aldım. tüpü takın on gün sonra atış yapın kesinlikle kaçırmıyor. 20 metreden ağaçtaki siyah şişeye uzun namluyu takarak attım armut gibi indi. 10 mt. grupları harika çıkarıyor. tabii her atışta horozu kurmalısın. ben söküp horoz yayını biraz sertleştirdim şimdi daha etkili ama en fazla 30 atış gidiyor. soda şişesini 15 metreden patlatıyor.çok kullandığım için tek derdim tüp. her taraf boş co2 tüpü doldu.pelletleri koyduğumuz top plastik eğer orta tırnaklar aşınır veya topu çeviren metal tırnak eğilirse hizalama iyi olmayabilir. benimkide böyle aksaklık yok. sport macth pelletle 10 m. atışları mükemmel. beğemnediğim tek yanı plastiği fazla, emniyet pimi, tabii dökümü biraz kaba.şu anda bahçedeki kiraza konan kara şişelere servis yapılıyor

    marmarateam.png

  • yazmayı unuttum. namlular yivli ve pellet atıyor. tüp doluyken gamo pro magnum iyi gidiyor.

    marmarateam.png