gunpower airforce condor'un ağıırlık bilgisini hiçbir yerde bulamadım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • slm
    air force condor ağırlık bilgilerini 2 gündür arıyorum tüfekle yakından ilgileniyorum elimdeki at44 ü satar satmaz alıcam yardımcı olrmusunuz

  • teşekkürler birde airforce condor ile aynı statüdeki silahlarla karşılaştırması varmı

  • Kullanmış biri olarak almanızı önermiyorum , ilk 200 atışta boynum ağrıdı , her seferinde tübü sök tak sök tak gına geldi , güç deseniz var ama orta güçte 30 atış 45 fpe. ile atabilirsiniz yüksek güçte de 60 fpe. 10 atışı geçmez . Bence Hatsan Galatian'ı bekleyin , alan arkadaşlar yorumları yazsınlar , regülatörlü , ceketli namlulu , yüksek kapasite şarjörlü , T kundak , biathlon kurma kolu , LW match grade namlu , tactical mount-rail , 60 fpe. gibi birçok özelliği var , ben de merak ediyorum nasıl olacak diye , beklemenizi öneririm , şahsen beklemeyi öğrenemediğim için 2-3 ayda bir tüfek değiştirdiğim zamanları yeni yeni geride bırakmaya başladım. Hem Condor aldığınızda normal bir moderatör takamazsınız çünkü diş yok , ya özel 250 TL lik moderatörünü alacaksınız ya da gürültüyü göze alacaksınız. Bence 3 ay bekleyin.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • Her atışta değil,her tüp dolumunda söküp takıyoruz,Berkehan gereken cevabı vermiş mübarek adam ansiklopedi gibi,sor sabaha kadar anlatsın g;$i


    ;lol; Mehmet akşam akşam güldürdün bea , sütten ağzım yanınca sıcak süte alıştığım için öğrendik bir iki şey ;lol;

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • HALA ARIYOSAN SATIYORUM GUNPOWER SSS 5.5 AYRICA BUNDAN DAHA YÜKSEK FPS Lİ TÜFEK YOK.

  • Bende escape var. 2,4 kilo.Hızlı dolumu var.10 atış 95-80 fpe arası atıyor.Tüfek hafif.

    Escape .25 + Hawke sidewinder 30 ( 20x mildot)


    Husan + Vector optics Reaper 4-14x50


    Talon P .22 + Vector optics condor 2x42 reddot

  • Merhaba konuyu hortlatacağım fakat condora haksızlık edildiğini düşünüyorum condor çok özel bir silah ve kullandığınızda tadı damağınızda kalıcak bir tadı var fakat benim nacizane tavsiyem ikinci tüfek olarak alınması ilk tüfeğiniz olursa size yaptığı naz fazla gelebilir :)