Hangi Av Tüfeği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sağlamlığı epeyce öüldüğünden Baikal 27 EM-1C almayı düşünüyorum ama aşağıdaki tüfekler de dikkat çekici. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?


    Aranılan özellikler:


    Süperpoze
    71 cm
    Magnum
    Mobil Şok
    Ejektörlü
    Selektör (olabilir)
    tek tetik

  • Tercih etme nedeninizi, almam dedikleriniz varsa onun da nedenini belirtirseniz benim için çok daha yol gösterici olur. İlgin için teşekkür ederim.

  • Sarsılmaz ve kral kullanan arkadaşlarım var. Özellikle sarsılmazdan memnun olmayanlar çoğunlukta. Namlusundan olsun, tetiğinden olsun. Tetik mekanizmaları hakkında bir bilgim yok ama tüfek (sarsılmaz) elindeyken sudan atlayan ve tüfek elinde patlayan bir arkadaşım var ve eli kesinlikle tetikte değildi. Eğer silahı dik dutmak yerine yan tutsa mazallah birini vurabilirdi. Huğlu ise bence aralarında en kaliteye önem veren marka. Babamda sanırım 15-20 yıllığa yakın bir huğlu var. Tüfek çifte ve babamın favori silahı. Domuz avına giderken her zaman alır yanına. Tüfeğin yağlanmak ve temizlenmek haricinde söküldüğünü hatırlamıyorum. -10 , -20 derecelere gidiyorlar bazen av için ve domuz avı tehlikeli bir av. Eğer karşı karşıya kalma durumunda tüfeğin tutukluk yapması veya attığınızı vurmak yerine yaralamanız, hayatınıza mal olabilir. Babamın en güvendiği silahı :) Şu ana kadar çok silah değiştirdi ama o silahı asla satmaz.

  • yerliler içinde bende kesinlikle huğluyu tavsiye ederim.senin ilk söylediğin baikalda nasıl bilmiyorum ama genelde rusların karakteristik öz. sağlam ama kaba ve ağır olmasıdır huğlu da hafif değildir.bence bu paraları vericekseniz ikinci el bir avrupa silah bakmanızı tavsiye ederim.

  • bence hangisi ucuz ise onu al derim çünkü bu markalar arasındaki tüfeklerin çelik olsun ağacı olsun aynıdır

    AVCI DOĞANIN TEMİNATIDIR.
    (browning vestic 4,5)

  • normal 65 cm süper poze


    ucuna huğlu otomatiğin full ve yarım şoku takılabilir gezi ayarlı


    16 lık özel sipariş üzerine yapıldı.enjektörlü tek tetik


    geçen sene bir arkadaşımız vasıtası 1000 yt avcı arkdaşım yaptırdı. tavsiye ederim.özel yaptır zevkine göre olsun.


    hatta reddot yatağıda olursa süper olur

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Şu an bende 7+1 otomatik ve Huğlu süperpoze 103 ce var
    . ama ben ava 103 ce ile çıkarım , enjektörlüdür ve etik tir.ayrıyeten ben kundağı ava göre özel ayarlatım çok güzel .sırf bende olduğu için diil de iyi olduğu için sana tavsiye ederim.Sevgi ile.....

    Sevmek güzel meslek ,


    Can dayanıyor dayanmasınada ,


    Yürek gitti gidecek ...
    cukurovateam.png


    Güzel olan sevgili değildir , sevgili olan güzeldir ...