DİANA P1000S TH almayı düşünüyorum.Önerileriniz??????

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Diana 350 magnum alma amacıyla gittiğim bayide p1000 i görüp inceledim çokta hoşuma gitti.yaklaşık olarakta 3.750 tl maliyet çıktı.benim silahta aradığım menzil isabet ve tahribat.acaba beklentilerimi karşılarmı? Ömürlük bişi olsun istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

  • arkadış önerecegim tüfek air arms 510 fiyatı uyugun isabeti onumara herşeyine kefilim

  • Piyasada alıp kullananı duymadım..kullanılmamış bir silah hakkında yorum yapmak mümkün değil.satıcılarda teknik bilgileri ve özellikleri yazılı.Siz alırsanız ,,gözlemlerinizi yazarsanız herkes bilgi sahibi olur..yukarıda yazmış olduğunuz fiyata bu silahı almak bana göre gereksiz..HW100 veya AAS510 almak daha uygun.

    A Takımı Üyesi

  • Pistonlu silahlarda Diana markasını tek geçerim ama PCP de kendini kanıtlamamış bir silah, göreceli olarak da neyini beğendiniz, tabiiki zevkler meselesi ama, PCP de Air arms 410 ,510 en iyilerindendir hatta diana hariç diğer bazı PCP leri bile önerebilirim

    crosman 2240 ( .22 cal. ) air rifle

    Barska 1,5-4,5*26 scope

  • Ben silahı inceledim.
    Bana göre piyasada ki kendinden daha kalitesiz olarak bilinen bir çok pcp ile malzeme kalitesi ve işçiliği aynı.O kadar para verdiğiniz bir silah ve özellikle Alman malı olduğunu düşününce, elinize aldığınızda hayal kırıklığına uğruyorsunuz.Muhtemelen dökme alüminyum dan yapılmış olan gövdesi o kadar kötü bir his uyandırıyor ki insanın içinde anlatamam.Estetik mahrumu T kundak,quick fill olmayan ve 300 bar kullanım basınçlı tüp,kırma namlu hatsan tüfekleri aratmayan emniyet sistemi de cabası.
    Piyasa da kalite yönünden, hepsinden önce hemşehrisi weihrauch un yanında vasatın ötesine geçememış.Hadi onu bırakın,kendinden çok daha ucuz olan s510 bile malzeme ve işçilik kalitesi yönünden daha üstün.
    Tabi bu görüşler işin BENCE olan kısmı.Çünkü diğer marka ve modeller ile kıyaslama yapabiliyorum.Bizim burda kullanan kişinin ilk pcp silahı.Ona göre ondan iyisi yok.Bu iş bu kadar basit yani.Beklentiyi karşılıyorsa sorun yok.Hangi marka tüfek olursa olsun.
    Fırsat bulduğumda grupman denemesi de yapar yayınlarım bir aksilik olmazsa.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • forumdaki kıdemli abilerimin dediği gibi bu tüfeği kullanıp yorum yapan bir hobidaşımızı görmedim.hatsanın bile henüz piyasada olmayan galatian tüfeğine bile o kadar yorum yapılmışken :) ..benim kafamı kurcalayan 300 bar çalışma basıncıyla çalışması, formlarda edindiğim bilgiye göre 200 bar ile çalışan bir tüfeğe bile 200 bar bir tüple doldurduğunuzda sonraki her doldurduğunuz hava 200 barın altında olacağıdır.bu yüzden 200 bar basınçlı tüpler pek rağbet görmez.eğer diana 300 bar ile çalışıyorsa sizin alıcağınız 300 barlık bir tüple bile aynı sorunu yaşıyacağınızı düşünüyorum.(pompayla doldurmakmı? :) ) bu aldığınız fiyatın için de neler dahil acaba bana tuzlu geldi. son alarak ustalarımızın dediği gibi AA bmw ise, HW mercedes gibidir.. o zaman diana p1000s de porsche olabilir..saygılar

    zoraki ultra 5.5


    mod 125 sas 5.5

  • O parayı verecekseniz eğer kişisel tavsiyem HW 100 almanızdır.
    biraz daha az bütçe ayırabilirim derseniz hw 100den sonra en iyi seçim S510 olucaktır.
    ha derseniz bütçede sınır yok en iyisi olsun, alın bir daystate airwolf pcp tüfekte olayı bitirin

  • Merhaba


    Siz tüfeği aldiniz mı benim bir arkadaşım da bu tufekten almak istiyor alip kullandiysaniz yorum yapabilirmisiniz?
    Arkadaşım nerde okudu bilmiyorum ama 12fps ile bir tuple 350 atış yapiyormus bu olay onun aklini celmis durumda.
    Birde ben ona izmitte bir bayide buldum etiket fiyati 2400

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • 300bar dolum yapılması ve her dolumda tüpün tüfekten çıkarılarak doldurulması gerekmesi benim için en büyük eksi yanı çok çok isabetli bile olsa bu 2 neden beni tüfekden direk soğuttu piyasada bu fiyat seviyelerinde aa,hw100 hatta daystate varken bunun yüzüne bile bakmam 600liralık at44te bile hızlı dolum için tüp üzerinde yer varken bu tüfekte olmaması çok komik..

  • Merhabalar ben bu tüfeği kullanıyorum ve satıcam isterseniz size satabilirim . satma sebebim şişlide kullanıcak yer yok benimde pek vaktim yok kullanmaya. bizim kapalı otoparkda atışlar yaptık genelde . okadar kuvvetli bir tüfekki c 80 betonda bile 1 cm delik açabiliyor . hatsan bu betonda iz yapabiliyor sadece. yada teneke konserve kutusunuda delip geçebiliyor gelip test edebilirsiniz isterseniz.
    diana p1000s th tüfek sıfır fiyatı :1248 Euro
    diana 4-16×42 dürbünü sıfır fiyatı :199,00 EUR
    dürbün ayağı diana lock down mount : 68 eur
    diana -hill pcp hava pompası :1200 tl
    çantası :200 tl
    hepsini 3750 tl ye verebilirim