Arkadaşlar Yardıma İhtiyacım Var....

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar At44 tüfeğimin tüpü hava kaçırmakta normalde hiçbirşeyi yoktu pompa ile dolum yaptıktan sonra dolum yerinden hava kaçırıyor sesini duyuyorum 2 gün içinde de içindeki hava bitiyor. tüpü tamamen boşaltıp tekrar doldurdum birkaç kez hemde ama düzelme olmadı. sebebi nedir acaba ?


    Sizce Ne Yapmalıyım? 10 gün sonra izine gideceğim tüfeğe ihtiyacımın tam olduğu dönem. ;#^+.;#^+.;#^+.

  • tüfeğinizin tüp oring lerini değiştirdiniz mi?


    hocam tüpün dolum yerinden hava kaçırıyor. orada oring neresinde var. kurcaladım ama göremedim. barometreyi sökmedim. nasıl sökeceğimide bilmiyorum. oringler barometrenin içinde falan mı?

    • Official Post

    abi yetişir bence siz bugun kargolayaın ve hatsanda servis yetkılısıne durumu izah edin onlar çok daha erken yollayabilirler kendiniz daha büyük bir arızaya mahal verebilirsiniz diye düşündüğümden söylüyorum abi

  • abi yetişir bence siz bugun kargolayaın ve hatsanda servis yetkılısıne durumu izah edin onlar çok daha erken yollayabilirler kendiniz daha büyük bir arızaya mahal verebilirsiniz diye düşündüğümden söylüyorum abi


    Buğünde uğraşayım eğer yapamazsam gönderecem zaten garantili sıkıntı yapmazlar herhalde. youtube den söküm videosu arıyorum bulamadım. internetim çok yavaş bulayım bir inceleyim sökmeye cesaret edebilirsem söküp bakacam. tüfek daha 3 aylık oringlerinde problem olduğunu sanmıyorum toz gitmiş olabilir.

  • üzücü bir durum gerçekten.umarım konu hakkında bilgisi olanların önereceği çözümler işe yarar..Ama eğer sorunu halledemzseniz ikinci el bir yedek tüp alabilirsiniz..tatilin heba olmasındansa bence 80-100 lira değer..diğer tüpü halledince de 2 tane tüpünüz olmuş olur..

    Sİz süt içerken ,biz rakıdan balığın hesabını soruyorduk.Kırmızı rujlu kadınlar turnusol kağıdını turuncuya boyarken yüzümüz kızarıyordu,utanıyorduk


    Huğlu çift tetik 12/71 çifte (baba yadigarı)
    huğlu çift tetik 16/76 çifte (dede yadigarı)
    Torun 307 lihgt 12/66 sp (24-32 gr arası çok tatminkar)
    hatsan torpedo 150 (bozuk bir dürbünle paslanmayı beklemekte)
    Hatsan at44 WX10 LW(sonunda)
    zoraki 4.5mm

  • Sadece tüpü söküp gönderirseniz birkaç gün içinde onarımı tamamlanıp gelmiş olur diye tahmin ediyorum. Hiç başınızı ağrıtmayın, durumunuzu da izah ederseniz geldiği gün bile halledip gönderebilirler.

    • Official Post

    Sadece tüpü söküp gönderirseniz birkaç gün içinde onarımı tamamlanıp gelmiş olur diye tahmin ediyorum. Hiç başınızı ağrıtmayın, durumunuzu da izah ederseniz geldiği gün bile halledip gönderebilirler.

    +1000