kral magnum

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selam arkadaşlar bendeki kıral magnum (4,5) tüfegimin, piston yayı kırıldı. üzerindeki orjinal yayın kalitesi bana biraz uyduruk geldi. söküp baktım da yay bi tuhaf hal almıştı , bu tüfege uyumlu kaliteli bi yay varmı . ve yapa bilecem modifiyeler neler acaba, degerli bilgilerinize şimdiden teşekür ederim.

  • selam kardeş daha önce bende böyle sıkıntı yaşamış idim hatsanın yayı olmadı kral magnuma.yay tutucusu geçmedi bir türlü yaya,bende tesadüfen torun marka havalı tüfeğin yayını buldum.yay tutucusu ve yay çekici tam oturdu,ancak yay eski yaya göre hatırladığım kadarı ile 5 yada 6cm uzun geldi,ilk önce kestirmeyi düşündüm sanayi uzak olduğundan gitmeye erindim ;tacli#
    bende yay tutucusundaki o 4cm lik plastik uzatmayı çıkardım yayı öyle taktım.yanlız o 4cm lik plastik uzatmanın yaydan gelen sitresi azaltmasında büyük föktör olduğunun kanatine vardım.her atış yapmamda kundağa belirgin titreşim geliyordu yaydan,dürbün ayarı bir türlü randıman almıyordu titreşim yüzünden,bu arada 2 kutu saçma atmışımdır.dedim tekrardan o plastik uzatmayı takayım önceden böyle bir sorun yok idi.tüfeği söktüm bi baktım benim yeni taktığım yay nerdeyse eski yayın boyuna gelmiş,işte o plastik uzatmayı takmak hiçde zor olmadı o vakit.torun marka yaylı tüfeğin yayı kral magnuma uyuyor kardeş

  • Bende orjinal çıkma yayı var 10 ytl mukabilinde sana gönderebilirim. Kargosu sana ait istersen adresini bana pm ile ulaştır.Ayrıca arkadaşın dediği gibi torun k101 miydi, onun yayı senin tüfeğe uyar.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776