İnce Mehmet 6,35 (eski yeni pellet karşılaştırması)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhabalar;


    Daystate Air Ranger 80 ile 55yarda da İnce Mehmet 6,35 eski/yeni pelletler ile yapılan grupmanlar...


    [Resim Engellendi: http://farm6.staticflickr.com/5483/10609370926_b2cbc3b192_c.jpg]


    soldakı urun ıle sagdakı urun arasında kalıp farkı var; soldakı urunde uc kısım ve govde arasında bır sevıye farkı bulunurken, sagdakı urun yekpare cekme ıle yapılmıs gıbı gorunuyor.


    atıslar tam tesrı sekılde; yanı soldakı pellet e ait grupman sagdakı hedefte; sagdakı pellete aıt grupman soldakı hedefte (nıye boyle oldu ::uglys ::avci)


    [Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7353/10609597453_a2f39a1878_c.jpg]


    ama benım sahsı hıssıyatım; sagdakı urun (yekpare cekme ıle yapılmıs gıbı duran) daha bır ıyı yıvsete oturup dengesı daha ıyı oldugundan bence daha ıyı bır pellet olmus...


    begenınıze sunarım :)

    Gamo 4.5 Delta Cadet, Daystate MK4 MTC 5.5, AA MPR, AA FTP900, FX impact, Armsan RS-X1, Armsan Phenoma, Ataarms SP, Husanarms (12cal)...

  • Artun çok aşırı bir fark yok gibi görünüyor sanki. İnceleme için teşekkürler.


  • Affınıza sığınarak şunu sormak istiyorum: böylesi üst sınıf bir tüfeğin bu mesafede bu kadar kötü grupman çıkarması normal mi?

  • Artun ellerine sağlık. Sağ sol olayını çözmeye çalışıyorum. 8o Eğer bütün parametreler aynı ise değerler birbirine yakın gözüküyor.