Hatsan Mod 125 Saçma Sapmasi Hk.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar, hatsan mod 125 havalı tüfeğim için en isabetli ve en uzak mesafe atışlarını kaç grainlik, ne tip peletlerle yapabilirim, ayrıca bu tüfeğin etkili mesafesi tam olarak kaç metredir, şayet 150 metre ise, bu mesafede tavsiye edeceğiniz peletin yükselme alçalma olarak en fazla kaç santim yükselir? bu konularda bilgisi olan var ise yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim.saygılarımla...

    -Baredda Magnum 12 Cal. yarı otomatik 5'li


    -Remington Premier 12 Cal.yarı otomatik 5'li


    -Hatsan Mod 125 0,22 Cal. havalı


    -Gamo PT-85 Blowback havalı tabanca

    ''Elbet Bir Gün O Güneş Doğacak Tanrı Dağlarından Beriye...''shoot.gif

    • Official Post

    öncelikle hosgeldiniz. mod125 için en ideal pellet 18 grain jsb AA dir. etkili mesafesi 100 metre yi geçer.

    agt agtagt

  • Sayın muhasebeci1071 henüz yeni bir mod 125 kullanıcısıyım. Sorunuz benim seviyemin üstünde henüz dürbün takip atış yapmadım. Tüfeğimin mekanik sıfırlamasını yapabildiğim ilk kullanmaya başladığım zaman 60 metreden gez ve arpacikla kucuk pet şişeleri, jsb straton, prohunter, promagnum peletlerle rahat ve keyifli vurabildim. Jet ve gamo roketten hiç bisey anlamadim norica ban marka pellet ise tamamen kafasına göre giden bir pellet. Sorunuzun cevabını veremedim farkındayım kucuk bir katkım olsun istedim saygilar.

  • Yaylılarla ne kadar güçlü olursa olsun ağır pelet kullanmayın,
    ekonomik derseniz Gamo Pro Hunter
    iyisi olsun derseniz H&N field target trophy 5.53mm 14.66 grain
    mod 125 ile optik kullanmayın bu peletlerde 50 m de testere gibi keser soda şişelerini

  • Yönetici Not'u : İyi günler, lütfen kendinizi "Tanışalım" başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız, Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.


    Aksi halde üyeliğiniz sonlandırılacaktır.