Kkaya adlı kullanıcının mesajları

    sayın silentships moderatörün her iki ucunda yada tek bir ucunda kapak vardır sanırım. Elle açılmadıysa mengeneye sabitleyip boru anahtarı kullanarak açmak gerekir. inceden boyayı sıyırıp ezmeden açmak lazım. içteki plastikler uyguladığınız ısıdan erimiş olmasın. selamlar.

    Bt65 w RB LW sahibiyim. 200-100 bar arası 30 atış yapıyor. 200-100 bar arası pompa ile nispeten daha kolay doluyor. 10 atış daha yapıyım derseniz 60 bara iniyor buradan pompa ile doldurmak zorlaşıyor.

    Cam doğayı kirletmez ama dediğiniz gibi kuru zeninde güneş ışınlarını odaklayıp yangınlara sebep olabilir. İnsanların ve hayvanların yaralanmasına sebep olabilir ve fiziksel ortam kirliliğine sebep olabilir.
    Cam ve şişeleri hedef olarak kullanmamak en güzeli bence.

    Fatih Bey sorunuzun cevabı evet videoda fakat o pompa videodaki gibi kolay sökülmüyor. Aynı sorunu yaşadım, pompa cok zor sökülüyor. İnada bindi güreştim 3 günde söküldü ancak. Fakat o küçücük mil kırılmış. Mecbur yine servise gönderdim. Benim konuyu profilimden bulup bakın bu videodakinden daha faydalı olacaktır.selamlar.

    Tüfeğinizde bir güç kaybı olduğunu Sanmıyorum gamo roketin hafif olmasından dolayı düşündüğünüz tahribatı yapmamış. Aynı noktadan iki vurus daha yaparsanız sunta iyice delinecek arkadan patlayacaktır.

    Daha önce gurupman denemem hiç olmadı oyüzden size yardımcı olabilecek bir bilgi veremiyorum. Uygun bir zamanınız olursa güç ayarını nasıl yaptığınızı tarif ederseniz sevinirim. at44 te tamam da bt de hiç yapmadım bilmiyorum.

    sb hiç kullanmadım rb kullanıyorum bana çok sert gelmiyor. rb nin başından sonuna kurma manevrası bana oldukça keyifli geliyor. değiştirmeden önce etrafınızda rb olan bir bt yi deneme kurma imkanınız varsa bir bakın. belki sb yi daha çok sever beyenirsiniz.aksi taktirde değişim imkanınız varsa rb ile değiştirirsiniz. ikisinide severek beyenerek kullananlar var. tercih ve beyeni meselesi bence.selamlar.

    Bir motor tamircisine sordum resmi gösterdim, bir parca çıkardı resimdekine benzer ama sanırım klavuzu dedigimiz Parça yoktu ve 25 tl dedi. Ölçüsü filan konusundada birşey söyleyemedi. Sonuc yok yani.

    Sayın Julia Bahsettiğiniz dürbünde her biri icin klik sayısı degisiyor benim kullandigimda da sag-sol,alt-ust 500 küsür dü tam hatirlamiyorum. Yaylıda kullanıyorsanız sıfırlama bozulmuş olabilir birde farklı iki marka model pellette de Vuruş noktasi değişir.at44 te sıfırlama bozulmadan aylarca kullanabiliyorum. Selamlar.

    Her bir kurma dikkat istiyor, elden kaçırırsanız yararlanabilirsiniz yada 125 iniz zarar görebilir. Zaman icinde yeterince sabırlı olursanız en rahat kurma tekniğini kendinize göre geliştiriyorsunuz. Dampa, Dürbün uygun pellet(jsb straton Jumbo cok isabetliydi benim 125 te) güzel sabitliyip nefes kontroluyle tetik ezerek attıktan sonra ben mod125 in grupman yapabildiğini gördüm. Ispatım yok ama mod 125 te tekrar söylüyorum; nefes kontrolu ve ezerek tetik düşürmek isabet icin cok önemli.

    Bu sorunun oluşmasının tek nedeni bence tüfeğin fabrika çıkışı asırı yagli olması ve her atışta asırı dizelleme yapması bir sekilde pistonu keçeyi bozuyor. Tüfeğin kutusunu açıp ilk atış yaptığımda namludan cikan ateş ve duman beni şaşırtmıştı. Zaten cok geçmedi bir hafta icinde arızalandı. Hatsana gitti geldi ilk iş giderebildigim kadar fazla yağları giderdim dizelleme yaptirmadim. Tufek oldukça guclu ve bence güzel gurupman yapacak kadarda isabetliydi.