bt65 sb w lw 5.5mm pellet seçimi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Değerli forum üyelerine saygılarımı sunarım. Bayram tatili nedeniyle tüfeğimle bolca atış imkanı buldum ancak pellet konusunda çok sıkıntı yaşadım. Forumdaki herkesin tavsiye ettiği ince mehmet solid pelletlerden üç kutu aldım. Herkesin söylediğinin aksine bu pellet ile isabet kaydedemedim. İnce mehmet çok kötü sonuç verdi. 30 metre mesafede neredeyse 10 cm grupman yapınca hayal kırıklığına uğradım. Tüfeği kaldırmadan bir ümit jsb ile atış yapayım dedim.Tüfeğin havasını 200 bar' a tamamladım. En iyi isabeti jsb exact jumbo monster 25.4 gr ile yakaladım.Tüfeğin ayarlarıyla oynamadan jsb ile atış yaptım ve sonuçları mükemmeldi. İlk atışı yatarak ve destekli 30 metre mesafede yaptım. 1 cm' nin altında grupman yaparak ilk şarjörü bitirdim. Hedef olarak eski bir tavaya atış yaptım. tavanın ortasında kocaman bir delik oluştu. Sonra tüfeğin tüpü tekrar doldurmak zorunda kaldım zira max güçte 10 atış yapınca tüp basıncı 200 bar' dan 150 bar' a düştü. 60 metre atışları da gayet başarılıydı. 1 cm civarında grupman yaptım. Hava karardığı için daha fazla mesafeyi arttıramadım. Benim merak ettiğim konu; acaba ben de mi bir anormal durum var yoksa aldığım ince mehmet pelletlerde mi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Daha önce gurupman denemem hiç olmadı oyüzden size yardımcı olabilecek bir bilgi veremiyorum. Uygun bir zamanınız olursa güç ayarını nasıl yaptığınızı tarif ederseniz sevinirim. at44 te tamam da bt de hiç yapmadım bilmiyorum.