Filmlerde bile pcp

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • dizi kaç yıldır ekranlarda sinemalarda bile oynadı tonla para kaldırdılar halada kaldırıyorlar ama dediğiniz gibi seyirciyi keriz yerine koy. Tabi seyirci nereden bilecekki! Samanyolunda mıydı neydi şevkat tepe vardı onların kullandıkları silahlarda sahteydi ama en azından gerçeğiyle aynı orantıdaydı makinalısı hepsi vardı. Koskoca yapımcı bulamamışmı adam gibi bi tüfek bari crosman silahlarından falan kullansalardı :)

    ZORAKİ ultra hp-01 (5.5 mm)
    HATSAN- at44 wx-10 long LW + UTG Leapers 6-24X50+ EVRENSEL bipod + medaratör + 6lt 300bar scuba
    HATSAN-mod 125 sniper + optima 3-9x44E + sports match dm60 dampa
    HATSAN-mod70 + optima 3-9x32
    HUSAN - Yarıotomatik Şarjörlü av Tüfeği ( 12 cal )
    SAFİR T14 Yarıotomatik Şarjörlü Av Tüfeği ( 36 cal ) + 1x30 Reddot

  • Bi gelişme var dizid. İlk bölümlerinde yaylı silah kullanıyorlardı şimdi hw 100 :)

  • neden alay ediyorsunuz neden anlamak istemiyorsunuz, sizin bunca yıl aklınıza gelmeyeni gerçekleştirmişler işte.



    Ben hep FOV daha geniş olan bir dürbün aradım, en düşük zomlarda ancak rahat bir çevre görüşü bulabildim, ama helal olsun böyle çok daha geniş bir alana hakim olabiliyor, üstelik yakın mesafeden bile rahat bir görüş olur. Alay edeceğinize siz de böyle yapın artık. Hepimiz denemeliyiz




    Arkadaşlar bazı dizilerde yapılan yanlışlar her ne kadar zeka sorunu gibi görünse de aslında onlar o kadar salak değiller sorun ahlak sorunudur ama buradaki basit bir zeka sorunu. Sorunlar güçlerini destekleyici ve katılımcılarından alırlar.
    Hülasa olarak bu dizide gördüğümüz gülünç yanlışları, daha akıllıca tasarlanmış profesyonel işi dizilerde de görelim. Mesela gerçekten osmanlı haremi bir umumhane gibimiydi. Yada taş fırın erkekleri aslında gelişen çağa ayak uyduramadıkları içinmi maganda oluyorlar, mesela kızlarının kısa etek gimelerini yada erkeklerle birlikte yatacakları kamplara gitmesini destekleyerek bu kötü ithamdan kurtulmaları doğru bir çağdaş tavırmıdır.


    Hz. ali ne demiş allahım sen beni dostlarımdan koru, düşmanlarımı zaten tanıyorum. Sizler de zeka hatalarını değil varmak istedikleri güzerhalara göre değerlendirme yapın.



    sevgiler

  • yaylı ve pcp yerine gerçeğine çok benzeyen elektrikli airsoft modelleri kullansalar iyi olmazmı tabi türk halkı saf olduğu için baloncu tüfeğini ayırt edemez zannediyorlar özellikle stv nin dizilerinde bolca var adam torundan kıvılcım çıkartıyor seri atış yapıyor. 8o

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • Hw 100 forumun eskilerinden birine aitti. Diziye kiraya vermiş, sanırım dizicilerde uçurmuşlar tüfeği geri vermemişlermiydi neydi öyle bir hikayesi vardı.


    Alıntı Havali-silah.com Gunman Haluk


    "Arka Sokaklar dizisindeki HW100 T ve ICS M4 AEG yi diziye ben verdim ve hala paramın büyük kısmını alamadm.Türkiye'de malesef ticari ahlak dizilerimize ulaşamıyor. Aylarca uğraştıktan,bugün git yarın gellerden ben değil falan ilgileniyorlardan sonra arada bir akrabamın dostu olduğundan Allah'a havale ettim.Malesef insanlar kul haklarına riayet etmiyorlar.Türkiye'nin bu yolda alması gereken çok yol var malesef..."



    Tarih: 17 Haz 2007, 15:57

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Dizi içeriğinin de pek iç açıcı olmamasının sebebini şimdi daha iyi anlıyorum..."Vatandaş azarlanması" izletiyorlar yıllardır tv de...

  • bunun bir önemi var mı yıllardır geleneklerimizi temsil eden taş fırın erkeğinin aslında maganda olduğunu doğrusunun yıllardır ahlaksızlık olduğunu izleyip hazmetmedik mi. sizce yabancı damat dizisi neden yunanistanın istanbul elçiliği tarafından finanse edildmiştir. kime güvendiler bunları yaparken, sizler gibi duyarlı, olmayan ve çoğunluğu oluşturan vatandaşlarımıza tabii ki, çünki yakında ülkenmin bölündüğünü ve zaten böyle olması gerektiğini de hazmedeceğiz. Bizim karnımız yeterince geniştir buna hoş görü denebilir.




    sevgiler