Atış pozisyon araç-gereç tavsiyeleri

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Öncelikle herkeze merhaba.
    Yeni bir hatsan sniper mod 125 ve dampa aldım.
    Atışlarım yeni başlamama rağmen çok iyiydi.


    Yanlız mağlum tüfek ağır ve bipod kullanıyorum alternatif olamaz elim titriyor. Buna bağlı açık havada bipod kullanma şansım fazla olacağını düşünmüyorum.hedef atış pozisyonu almak için bir araç varmıdır? Mesela sitede dolaşırken bir arkadaşımız eğitim videosu paylaşmış. otururken nişan alma pozisyonu öğrendim,çok mantıklı ve video sununa doğru dizine bir aparat ile tüfeği oturtmuş.


    Bunun gibi atışı kolaylaştıracak araçlara ihtiyacım var. bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

  • AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.


    ilk önce kendini tanıtmalısın, daha sonra forumda ve googleda araştırıp bilgi edinmelisin. ve kafana takılanları burda sorabilirsin.


    İyi forumlar.

    işsizim güçsüzüm, balık avlamak, havalı silahlar, nette gezinmek falan hobilerim arasında yer alır. hayattan fazla bir beklentim yok.

  • eğer ilk mesajı soru olanlara hemen cevap verseydik sizlerle nasıl tanışırdık. :rolleyes:

    Türk'ün Kızıl Elma'sı "BİRLİK" ola ki, Türk yurduna "DİRLİK" gele..

  • cevaplar cok kısa degil ki
    bir de hic bir sorunun 1 cevabı yok.