gamo rocket

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba hafta sonu yaptığım atışlarda 25 mt,de dürbünü sıfırladım kullandığım pelletler gamo rocket,crosman mach, dıana hıghpower 40mt,de machlar 10cm gama rocket 15cm diana30cm kadar düşme yaptı. crosman berbat guruplar çıkardı rocket ise sürekli aynı noktayı vurdu. işin doğrusu bu peletlerden bu performansı beklemiyordum. diananın gurubuda oldukça iyi fakat 30 cm düşme yapması beni düşündürüyor ? acaba benım tüfeğimde güçle alakalı bır sorunmu var..? yoksa dürbünün sıfırlamasınımı yapamadım. atışların tümü destekli olarak yapılmıştır. istanbulda benjamın domed pellet bulabıleceğim yer varmı birçok yere baktım , birtek mercana cıkmadım acaba buralarda satılıyormu..?

    Vursan-Stoeger x20 4,5 mm :love:

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen deep ().

  • İstabulda iseniz mercan meydan avın perakende satış yerlerinde muhakkak bnjm.domed 5,5 bulucaksınızdır..
    Selam ederim HAKAN :D

  • teşekkür ederim umarım bulabılırım. hakan bey sizce diana higpover pelletlerin bukadar düşme yapması normalmi teni tufekte.? toplam 1000 pellet atıldı yay yoruldu desem oda olamaz..??

    Vursan-Stoeger x20 4,5 mm :love:

  • Diana high power pellets diğer saçmalara göre zaten ağır.Elbetteki diğer saçmalardan daha fazla düşme yapacakdır.Bi de yay yorulmuş değilde oturmuş desek daha makul olur.Çünkü yayda kendi yatağına oturup düzene binmesi için gevşeme yapar.


    Evet bunu size açıklamaya çalışayım.Normal veriler zaten mod 54 5,5 için belli yani full güçlü bir tüfek değil.Gerekli modifiye ve yay değişimi ile performansını artıcaktır tüfeğinizin.Örnek vermek gerekirse mustafa amcanın bizim togay yada bactery nicki ile yapılan tuning işlemi sonrası tüfek cidden şahaneler yarattı.Şimdi 116 metreden benjamin domedle modlu 54 ile soda şişesi kırdım desem beni biraz anlarsınız.Yani mod 54 5,5 almakla iş bitmiyor.Gerekli yay değişimi ve o yayı kaldırabilkecek çeşitli takviyeleri mustafa amca daha öncede yaptığı için bilior.O bakımdan bence mustafa amcaya bir danışsanız yay değişimi için yararınıza olacağı kanısındayım.


    Selam ederim HAKAN :D

  • cevabınız için teşekkür ederim aslında ben bıraz yay otursun dıye bekliyordum, oturduda.. satandart halde gucunu merak ettiğimden bıraz bu halde kullanmayı düşünüyordum ama hayal kırıklığı yaşadım desem yalan olmaz. modifiye için Mustafa beye danışmam gerekli artık . umarım tatmınkar bır güç elde edebilirim . o da olmaz ise AA 410 EXTRA alma zamanı geldi demektir. ^^

    Vursan-Stoeger x20 4,5 mm :love:

    • Official Post

    Bence silahının gücü yeteri kadar tatminkâr,ve bende zaman içinde PCP ye geçmeme rağmen elimden çıkartmayacağım tek silah Mod54 tür. ;)

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?

  • Mustafa bey PCP,ye geçsem dahi Mod 54,ü elimden çıkarmayı düşünmüyorum .artık o ,mu beni eskitir benmi o ,nu eskıtırım bılemem..? :D

    Vursan-Stoeger x20 4,5 mm :love: