dürbün kanaldan geriye doğru kayarsa ne yapılır?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • benim torun magnum um var taktığım dürbün her atışta kanaldan geriye doğru kayıyor ben çareyi dürbün ayaklarına kauçuk koymakta buldum ama o şekilde da denemedim öyle duruyor.

    avsan süperpoze

    • Official Post

    benim torun magnum um var taktığım dürbün her atışta kanaldan geriye doğru kayıyor ben çareyi dürbün ayaklarına kauçuk koymakta buldum ama o şekilde da denemedim öyle duruyor.


    Dampa ayak kulanırsanız sorunlarınız biter.Dampa ne derseniz ? forum arama motorundan aratırsanız oldukça doyurucu bilgilere ulaşırsınız.

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?

  • benim torun magnum um var taktığım dürbün her atışta kanaldan geriye doğru kayıyor ben çareyi dürbün ayaklarına kauçuk koymakta buldum ama o şekilde da denemedim öyle duruyor.

    Arkadaşlar bende dürbün kayıyordu. 4 adet demir boru kelepçesini ( en büyük boy ) siyah bantla sardıktan sonra dürbünü kelepçeledim. Kesinlikle yerinden oynamıyor.[Resim Engellendi: http://www.pic-city.de/thumb/1566/foto10V4M4O.jpg][Resim Engellendi: http://www.pic-city.de/thumb/1567/foto03LVZZT.jpg]

  • Arkadaşlar bende dürbün kayıyordu. 4 adet demir boru kelepçesini ( en büyük boy ) siyah bantla sardıktan sonra dürbünü kelepçeledim. Kesinlikle yerinden oynamıyor.[Resim Engellendi: http://www.pic-city.de/thumb/1566/foto10V4M4O.jpg][Resim Engellendi: http://www.pic-city.de/thumb/1567/foto03LVZZT.jpg]


    ben bunu bir yerlerden tanıyorum ;grin;
    ama arkadaşım bu yötem ile sadece dürbün ayağının kaymasını önlüyebilirsin,dürbünün ömrünü çürütürsün böyle,bak ben buna benzer bir şey yapmış idim seninkinden daha farklı bilenler görenler var,maksat hem ayak kaymasın hemde dürbünün ömrü uzun olsun diye yapmış idim.denemelirim sonucunda başarılı denecek kadar sonuç elde ettim.tek sorunum alyan vidalarının daha önceden aşınmış olması idi iyi sıkamıyordum vidaları anlıyacan.estetik açıdan görünümü iyi olmadığından söktüm öyle yatıyor ama işlevini yapıyor o ayrı bir konu.bakmak istersen dürbünler kısmında (buda benim 2ci yeni icadım) diye bir başlık var ordan incele,ama yakın bir zaman içersinde mustafa abi dampa ayak satışlarına başlıyacak fiyatıda gayet uygun hiç uğraşma hem dürbünü kurtarmış olursun böylelik ile ;)

  • Alıntı

    sideprensi07


    ben bunu bir yerlerden tanıyorum
    ama arkadaşım bu yötem ile sadece dürbün ayağının kaymasını önlüyebilirsin,dürbünün ömrünü çürütürsün böyle,bak ben buna benzer bir şey yapmış idim seninkinden daha farklı bilenler görenler var,maksat hem ayak kaymasın hemde dürbünün ömrü uzun olsun diye yapmış idim.denemelirim sonucunda başarılı denecek kadar sonuç elde ettim.tek sorunum alyan vidalarının daha önceden aşınmış olması idi iyi sıkamıyordum vidaları anlıyacan.estetik açıdan görünümü iyi olmadığından söktüm öyle yatıyor ama işlevini yapıyor o ayrı bir konu.bakmak istersen dürbünler kısmında (buda benim 2ci yeni icadım) diye bir başlık var ordan incele,ama yakın bir zaman içersinde mustafa abi dampa ayak satışlarına başlıyacak fiyatıda gayet uygun hiç uğraşma hem dürbünü kurtarmış olursun böylelik ile


    Tahminim ,sana enaz 3 tane dampa yazıyor sayın abim ;tacli#