Ankara'da TRAP Atışı yapmak isteyenler!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese merhaba,
    2010 yılında Ankaradaki arkadaşlar Trap makinası alma girişiminde bulunmuş ancak 4-5 kişilik bir liste oluşturulduktan sonra gerisi gelmemiş. Önümüz yaz. Bu işi halen yapmak isteyenler katılmak isterlerse beraber birşeyler yapabiliriz. Varmıdır halen Trap makinası alıp etkinlik yapalım diyen?
    Bir liste oluşturmaya hazırım. Katılmak isteyenler ismini yazdırsın, bir makina bulup alayım birazda plâk, sonra bir müsabaka eğlence düzenleyelim.

    Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)


    ankarateam.png

  • sanırım kimse yok :)

    Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)


    ankarateam.png

  • Ankaraya taşındım ama buradada durup durmayacağım belli değil yoksa ben katılırdım..Gerçi trap tüfeğim yok stoeger p350 66şeritli 47 slug tüfeğimle idare ediyorum o konuda..Böyle bir aktivite olsa mekan olarak nere olucak acaba ..İstanbul dayken sorun olmuyordu ömerli barajına gidiyorduk .Onun haricindede ormanlık gibi alanlar fazla olduğu için sorun olmuyordu ancak Ankara da yer sıkıntısıda var gibi görünüyor.

  • Yer sıkıntısı yok ancak gelecek kişi de pek yok :)

    Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)


    ankarateam.png

  • Buluruz hocam yer, Gölbaşı tarafında da var, Havalanı tarafında da var. Ben gidiyorum arada. Önemli olan gelecek kişilerin olması. g;$i

    Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)


    ankarateam.png

  • Trap konusunda bilgim çok yok huğlu eagle pozem var alemınyum kasa bu tüfekle olurmu bu iş hocam