dayanamadım :) Stoeger x20 12 metre

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • durun şimdi hanım kovacak evden :) nereye gidiyon diyecek ''ft'' diyeceğim,
    anlat anlatabilirsen ..

  • arkadaşlar ağırlık olarak ne seçeyim peleti;


    birde FX, JSB ve AA fiyat olarak hemen hemen aynı, hangisi daha kaliteli, Jsb' den elimde 4 adet kalmış 8,44 grain, onunla denedim 6-7 mm gibi bir grup çıktı..
    FX ve AA ile kıyaslarsak JSB yi..nasıl bir sonuç çıkar, yada hangisi tercih edilir..
    ve tabiki x20 ile kullanabileceğimiz maksimum ve optimum pelet ağırlıklarını belirtirseniz sevinirim.

  • helal olsun abi atışlar mükemmel

    HATSAN MOD 125 SNİPER + YATAGUN DAMPA :love: + NİKULA 6*24-50 :thumbup: GAMO TS 22 - ROCKET - RAPTOR - MAGNUM - HUNTER - PLATINUM + TRİPOT AYAK ;)m;s,Sagt

  • Markadan ziyade bahsettiğiniz 8.44 bu işin azamisi olmalı. Yaylı silahlar da daha ağır peletlerle fantastik atışlar yapabilirsiniz. Ama yayı çok yorar, ömrünü azaltır. Hatta 4.5 çap da 10 grain üstü yay kırılmalarına da yol açabilir. Tercih tabi ki sizin. Özellikle tahribatı denemek için yapılabilir ama ben önermiyorum.

  • helal olsun abi atışlar mükemmel

    :) daha çok var güzel atışlara.. talim ve eğitim şart g;$i

    Markadan ziyade bahsettiğiniz 8.44 bu işin azamisi olmalı. Yaylı silahlar da daha ağır peletlerle fantastik atışlar yapabilirsiniz. Ama yayı çok yorar, ömrünü azaltır. Hatta 4.5 çap da 10 grain üstü yay kırılmalarına da yol açabilir. Tercih tabi ki sizin. Özellikle tahribatı denemek için yapılabilir ama ben önermiyorum.

    anladım hocam, zaten bende bu sebepten ötürü sormuştum, nihayetinde mekanik bir güç ile çalışan sistemler bunlar..
    o zaman ok. 10 grain üstüne gerek yok, 8,44 idealdir diyorum anladığım kadarı ile..



    peki; bahsettiğim markalar bazında değerlendirme yaparsak neler söylenebilir acaba? yoksa hatırı sayılır bir fark yokmudur,..
    teşekkürler.

  • Malum en çok beğenilen JSB ama bence bu biraz namlu ya göre değişiyor. Çok üst düzey markaları bir kenara koyarsak, aynı markanın silahların da bile namlunun sevdiği pelet fark edebiliyor. Bunun en iyi yolu deneyerek tespit etmektir. Ben o silahı " Şu pellet " diyebilecek kadar kullanmadım. Hatta bence henüz rodajını bile tamamlamadı. Kısaca bunu deneyerek siz bulacaksınız :)

  • şimdi daha iyi anladım, ve rodaj kısmını hatırlattığınız için teşekkürler..


    o zaman bana hediye ettiğiniz gamo'ları kullanarak tüfek ile biraz tanışıp, kaynaşayım :), ki böylesi daha mantıklı galiba .. daha sonra sizleri yine rahatsız ederim...

  • Tüfeğin gücü oturduktan sonra deneye deneye bulursun abi ama dediğin gibi aa jsb fx arasında pek fark yok hepsi kaliteli bildiğim kadarıylada jsb yapıyor hepsini. Sana iyi kaynaşmalar :)

    Crosman 2100 .177


    Crosman 1077 .177


    Webley&Scott Special Edition .22


    Torun m210 .22