hawke dürbün SR PRO reticle ve 20x mildot reticle hakkında fikir

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar öncelikle keyifli kazasız belasız bir hafta sonu geçirmenizi dilerim :rolleyes: hawke marka dürbünler içime ateş saldı düştüm peşine alacam bir tane sidewinder.. modelleri de inceledim bayağı ama reticle (sr pro& 20x half mildot) konusunda kararız kaldım kullanan bilen varsa tavsiyenizi bekliyorum.. saygılarımla..


    Hawke HK4013 Sidewinder sr pro reticle



     [Resim Engellendi: http://i2.guns.ru/forums/icons/forum_pictures/008628/8628026.gif








    Hawke HK4010 Sidewinder 20x half mildot




     [Resim Engellendi: http://www.pellpax.co.uk/docs/20x_MilDot_Red.gif

  • belirtmeyi unuttum arkadaşlar almışken boydan boya dotlu olan reticle istiyorum uzak mesafe atışları için o yüzden bu iki reticle'da yoğunlaştım

  • Sidewinder tactical serisi ve kesinlikle 20x mildot tavsiye ederim

  • İkisini de kullandım. Şu an sr pro kullanıyorum ve bunu daha çok sevdim. Çünkü uzun mesafe atışlarında rüzgar düzeltmesi daha kolay yapılabiliyor. Pelletlerin rüzgardan ne kadar etkilendiğini de hesaba katarsak, sr pro'nun havalı tüfekler için daha iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şekil olarak da gözüme daha hoş geliyor.

  • hawke 4017 sr pro çok hoşuma gitti

    DAYSTATE AİRWOLF MCT 5,5 22 CAL
    HAWKE SİDEWİNTDER 30 8-32X56 SR PRO
    DRAGER KARBON FİBER 6,8 LT 300 BAR
    BERETTA A 400 XPOLAR ÜNİKO 12 CAL 71 NAM


  • hawke 4017 sr pro çok hoşuma gitti

    ona ben de baktım hocam 170 tl civarı daha pahalı ve bana etki edecek kadar bi fark göremedim (profesyonel olmadığımdan :rolleyes: )

  • Sidewinder tactical serisi ve kesinlikle 20x mildot tavsiye ederim

    İkisini de kullandım. Şu an sr pro kullanıyorum ve bunu daha çok sevdim. Çünkü uzun mesafe atışlarında rüzgar düzeltmesi daha kolay yapılabiliyor. Pelletlerin rüzgardan ne kadar etkilendiğini de hesaba katarsak, sr pro'nun havalı tüfekler için daha iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şekil olarak da gözüme daha hoş geliyor.

    yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. 20x mildot mercek üzerinde kısa mı duruyor bana mı öyle geldi.

  • SR12 kullanıyorum, zaten havalı silahlar düşünülerek üretilmiş çokta memnunum çok işlevsel. Sr pro da forum üstadlarımızdan bAkif beyin Hawke ile yazismalari sonucu ortaya çikan ve iinanılmaz işlevde, hoş bir reticle. Forumda konusu olacaktı. Çok fena niyetleniyorum arada. Sr pro pişman etmez gibi hocam

  • değişik bir yapısı varmış..hani peletin düştüğü yeri bağlayabileceğiniz, farklı referanslar alabileceğiniz bir düzende..
    güzelmiş..

  • Teşekkürler arkadaşlar eğer aksilik olmazsa bi hawke sr pro sidewinder alacam kararım bu yönde oldu :rolleyes: