webley Patriot; tetik köprücüğünden kundağa bağlanan vida kırıldı.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar.


    Biliyorsunuz, patriotlarda yay kuvvetli olduğu için namludan kurulumuda o denli zor ve kundak ile namlu arasında çok fazla güç birikimi olmaktadır. Doğal olarakta her kurulumda bu olay tekrarlanmaktadır. Geçen akşam namluyu kurarken tetik köprücüğündeki vidanın gevşeyip düştüğünü gördüm. Hali ile kundak ve namlu gövde arasında bir boşluk oluşmuş. kundağı söküp baktığımda vidanın namlu gövde içinde kırıldığı ve orada kaldığı gördüm. şimdi kalan vidayı nasıl oradan çıkaracağımı düşünüyorum, epeycede zor görünüyor.


    Bu arada kendi dampa ayağımıda yaptım. Biraz farklık görünümü olsada işimi görüyor.
    - Dürbün Kaymıyor.
    - Ayak kaymıyor
    - 1500'e yakın atış yaptım dürbünde tahribat yok (3x9x50)


    Bu tür vaka yaşayan arkadaşlar problemi nasıl çözdüklerini paylaşabilirlermi.


  • Kargo ücretine razı olursanız hiç uğraşmayın Hatsan servisine gönderin yenilenip gelir.

    A Takımı Üyesi

  • abiminde dediği gibi kargo ücretine katlanırsan hatsana gönder.gidiş parasını siz ödersiniz dönüşü belki hatsan ücretsiz göndere bilir,ben bir parça istemiş idim tüfekde eksik olan bir parça ücretsiz gönderdiler :)
    tüfeği gönderme niyetin yoksa saatçi torna vidası ilede sökme itimalin var, eğerki kırılan parça biraz da dışarıda gözüküyorsa o zaman biraz daha kolay çıkarma ihtimalin var,saatçi torna vidası yıldız uçlu olmasın :)
    küçük bir çekiç temin et camcı çekici misali,vidayı söktüğün yöne doğru kırılan vida parçasının dış kısmından hafif hafif tıkla,kırılan vida parçasını saatçi torna vidası ile etrafında yarıklar açmaya çalış ki sen torna vida ile açtığın yarığa vurduğun darbe sonucunda kırılan parça yerinde oynama yapsın gevşesin,yada ben hiş uğraşmayım dersen tornacıya götür söksün.

  • Valla aynı durum bizmde başımıza geldi vidayı içerden çıkarmak için sanayii de hunter2 fahri abim sağolsun çok uğrastı ama olmuyor.Onun en iyi yolu bizim de yaptığımız gibi 4 mm olan vida deliğini 5 mm ile buyutmk oldu.Boylleıkle vidayı ıcerden cıkarmak gıbı bır sorun klamdı.Hem sorunu halletmiş olduk,hem de daha saglam olmuş oldu.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56