Gamo pelet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yaklaşık bir ay önce bir siteden aldığım gamo cal.177 peletler tam anlamı ile rezalet çıktı. Her şeyden önce kutu kapakları açılmıyor. Ne yaptı isem normal şekilde açamadım. Kutuların hemen hemen hepsini keserek, biçerek açmak zorunda kalıyorum. Daha da kötüsü, peletlerin nerede ise 1/3 ya şarjörden düşüyor ya da hiç girmiyor. Tamam gamo dan fazla bir şey beklemiyoruz ama bu kadar standart dışı bir üretim de normal değil. Kimsenin günahını almak istemem ama sanki bu gamo lar sahte gibi geliyor. Böyle bir korsan üretimin ticari karı nedir? Bilmiyorum. Ama en azından birebir alırken kapaklarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.




    [Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/07/01/WP_20140613_001.jpg]

    • Official Post

    Bende yaylıda kullandım böyle bir sorunum olmadı. sizde en ktü modelini almıssınız ağabey

    agt agtagt

  • Bende yaylıda kullandım böyle bir sorunum olmadı. sizde en ktü modelini almıssınız ağabey


    Aynen doğru en azından pro modelini alsaydınız daha sağlıklı olurdu

    AT44 WX-10 long LW Bushnell 6-24x50 aoeg ;tufey#
    6 lt 300 bar Drager
    Hatsan mod 75 optima 4*20 ;avci;

    Bu gün ALLAH için ne yaptın...?

  • Konu pellet olunca Gamo insanı hobiden soğutur. Çok farklı modelini deneme fırsatım olmadı ama silahın yanında gelen bir kutuyu olduğu gibi çöpe atmışlığım var.

  • arkadaşlar belki sıradışı gelebilir ama gamo rocket marka saçma gerçekten vazgeçemediğim bir çeşit. bilhassa cam şişe veya sert zeminlerde çok etkili. (çapak sorununu saymazsak) deneyen mutlaka arkadaşlarım vardır ama forumda gamo rocket adına pek görüş göremedim. ama denenmesi gereken bir ürün. en azından bir kutu denenmesi gerekir diye düşünüyorum. ayrıca bulunduğum yer itibarı ile farklı marka ve model bulmak zor (rocketi ak.su avdan getirtiyorum) ama bir bayide gamonun bazı modellerini denedim, içlerinde hatırı sayılır modeller mevcut.

    Hatsan Mod 125 Camo
    Daisy Powerline 008 £tabanxalı$
    AT44 Tacticak Long LW
    Hill Pompa (SATILIKTIR 300TL) ;director;
    Sıradaki 6 LT Scuba ;)