25 Kasım 2007 Istanbul Buluşma ve tanışması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • hakikatten gelemediğim için bende çok üzgünüm ,büyük oğlum hastalandı grip mevsimi açıldı ya artık dr lar ve eczacılara çalışıyoruz,bidahaki sefere görüşmek üzere

  • valla bizde kendı aramızda toplandık burda hosomoklu ,kuatele,new sniper ve ben cok da güzel gecti ama .. beyler biz foto cekmeyi unuttuk farkındamısınız?sadece gıtmeden oncekı gece ve donuste ciğere vururken foto var herhalde dğilmi.?

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Oyy oyy oy resimlere bakınca atış yapasım geldi. Güzel bir gün olmuş.


    Fatih'in eline HW100 ne de yakışmış...



    GÜZELE ne yakışmaz hehehe :D:D:D


    Şaka bir yana böyle bir buluşmayı hayal bile edemezdim daha evvel


    Bushnell Elitler Nikko lar Hw 100 ler Air Arms lar amanın heleki ilerde Fx li ve Ankara Team li bir buluşma düşünemiyorum.


    Bence yani benim hayalimde şöyle cumartesinden başlayıp pazar akşamına kadar sürecek bir hafta sonu (bahar da ) buluşması tertiplemek lazım tam outdoor hesabı çadır muhabbetide olur veyahut uygun bir pansiyon ayarlanır (çadır tercihim )
    Süper bişi olur.

  • Bence yani benim hayalimde şöyle cumartesinden başlayıp pazar akşamına kadar sürecek bir hafta sonu (bahar da ) buluşması tertiplemek lazım tam outdoor hesabı çadır muhabbetide olur veyahut uygun bir pansiyon ayarlanır (çadır tercihim )
    Süper bişi olur.


    bu güzel fikri geçen yıl Polat abide dahil yeşertmeye çalıştık ama olmadı, bu yıl nasip olur inşallah.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Aklımdan geçenleri yazmışsın. Şöyle cumartesi sabahtan hava kararana kadar atış sonrasında kamp ateşi etrafında muhabbet pazar sabahı tekrar atış.

    AnkFilİst Team



    Daisy Powerline 856 ,177 + Gamo 4x20 TV
    Weihrauch Hw 97k ,177 + Walther 3-9x40
    AirArms S410 SL XTRA ,22 + 6-24x50




    Corvus Corax'tan başka kuş tanımam

    • Official Post

    Arkadaşlar merak etmeyin bunu bende düşündüm ve gerçekleşmeyecek bir şey değil,baharı bekleyelim. :)

  • cadır süper fikir... kocaman ateşi yakarız... sucukları sallandırırız,patatesleri közlere gömeriz ... ateşin içinde dandik çaydanlıkla bi de çay demleriz pehh!!muhabbet sohbet eğlencede cabası...



    efet aynen öyle
    hatta şu benim 500 lümen fenerle gece atışı bile yaparız beraber 8)
    tahminim o zaman birde gece görüşüm olacak bir aksilik olmassa :D

    • Official Post

    inşaallah yeğenim. :)

  • baharda çadırlı buluşma çok güzel bir fikir. Eminim yıllarca konuşulur. Benden bu fikre tam puan ve %100 destek ve katılım...

    ankarateam.png[color=#0000ff]

  • baharda çadırlı buluşma çok güzel bir fikir. Eminim yıllarca konuşulur. Benden bu fikre tam puan ve %100 destek ve katılım...

    Arkadaşlar konu prensip olarak olgunlaşmaya başladı. Onun için ayrı bir başlık açıp sotaya yatalım derim: gelişmeleri oradan izleriz.
    Bu arada atış mahallini belirlerken bana göre o mahalli iyice bilen bir arkadaşımızın bize yol göstermesi. Örneğin Ankara ve Istanbul arası olması nedeniyle "Bolu" diye bir fikir çıkmıştı ortaya. Ancak görebildiğim kadarı ile grubumuzda Bolu veya cıvarından bir kimse yok. Böyle olunca koca grup atış yeri aramakla zaman kaybederiz. Ve en önemlisi havalı silah atışında problem çıkarmayacak bir yer tercih edilmesi. Yoksa cıvarın jandarması tepemize dikilip bizi derdest etmesin. Malum her yere çadır da kurulmuyor.
    Kaldı ki bahar aylarında bile Bolu cıvarındaki piknik yeri benzeri açıklıkların özellikle geceleri soğuk olacağını hatırdan çıkarmayalım.
    Bunlar şu anda aklıma gelen paragraf başlıkları. Fikir jimnastiğine şimdiden başlayalım diye yazıverdim.

    S&W 686-6

  • ayrıcana ayı çıka bülüüü daş düşe bülüü :thumbup:

  • konuyu başka bir başlıkta uzun uzadıya tartışmak lazım
    hatta bana göre bir komisyon bile kurmalıyız bu konuda
    NEDEN Mİ ?


    Bu organizasyon için yeterli zaman var; buna göre belli bir zamana kadar herkes fikrini yazar , farklı fikirler ve oluşumlar yepyeni düşünceler ortaya çıkabilir.
    Bu sözüne ettiğim KOMİSYON buı fikirleri tek tek inceler değerlendirme yapar.Karar verici olur.Takdir edersiniz Türk milleti olarak her kafadan bir ses çıkartmakta, mevcut olanı eleştirip iyisini sunamamakta dünya öncüsü sayılırız o açıdan böyle bir komisyon hem herkesin fikrine açık olacak hemde bu konuya çok daha fazla kanalize olacağı için ortaya çok güzel bir netice çıkacaktır..


    Ortaya toplanan fikirler değerlendirilir.(Yer zaman v.s) ve üyelerimizin bilgisine ve beğenisine sunulur gelecek tepkilere göre hareket tarzı belirlenir.
    Süper olacağına kuşkum yok.

  • ayrıcana ayı çıka bülüüü daş düşe bülüü :thumbup:


    bu kalabalık ekipmanlarla orada olursa:


    ayı kaça bülüü, daş düşe bülüüü

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png