KRM Super Match ile 10-15-20 metreden yaptığım atışlarım.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • abi durbun yok ama reddot var. Bu atislari da reddot u ayarlayabilmek icin yapmistim. Oturarak attim. Ayakta desteksiz atis icin daha fazla calismam lazim :)

  • Kullandığım bir silah değil. Ancak alıştıkça daha iyilerini yapabileceğinden eminim.

  • Hocam merhaba atışlara baktımda sanırım isabetlı bir silah değil diye dusunuyorum yanılıyor da olabılırım :D silahın max menzılı isabetlılığı ne marka ve model pelletler kullanıyorsunuz sorabılırmıyım ?

    HATSAN MOD 125 TH ;tacli#

  • Hafif bir dürbün ve jsb gibi kaliteli peletle çok daha iyi sonuçlar alırsınız tahminimce :)

  • denediğim ve hala elimde olan pelletler
    Gamo match, pro hunter, expander, pro magnum,
    RWS GECO DİABOLO BASİC
    GECO SUPERPOİNT
    crosman destroyer, wadcutter, ultra magnum
    Krm super match, ultra dome
    norica match




    o ilk atışlarda reddot kullanmaya yeni başlamıştım doğru düzgün sıfırlama yapamamışım tabi :) hatta bu işi yeni yeni kavramaya başladım. En son 11 nisan da 10 metreye düzgün sıfırlamıştım. (Crosman wadcutter ile sıfırladım) Sonra silahta problem çıktı şimdi hatsan yolunda.. yani tekrar geldiğinde bir sıfırlama daha ister herhalde :)


    Dürbün olarak şunu "Browning 3-9x40 AO Tüfek Dürbünü" düşünüyorum ama alıp almamakta kararsızım. Silah zaten 40-50 metreyi zor görüyor reddot ta işimi fazlasıyla görüyor zaten dürbüne gerek yok diyerek kendimi dizginlemeye çalışıyorum :D

  • 1.cisi max menzil nedir(4.5) 2.ciside tufektekı sorunu sorabılırmıyım neden garantıye gıttı :D:D:D

    HATSAN MOD 125 TH ;tacli#

  • Menzilini bilmiyorum. (40 metrede a4 kağıt hedefi denk getirebildim) 1904-142ba873-small.jpg


    Sorunu da en son kurulduktan sonra atış yapmadı.
    "sekku" arkadaşımızın "https://www.airgunturk.com/forum/thread/25534-Uzun-Namlulu-Hatsan-Mod25-Supertact/?pageNo=3" tavsiyelerini denedim ama işe yaramadı. O yüzden problemi yazıp hatsan a gönderdim. Artık 1 ay içinde geri dönmesini bekleyeceğim.

  • Ürünü 0 mı almıstınız ? ve kullanım süresini sorabılırmıyım

    HATSAN MOD 125 TH ;tacli#

  • Salı günü geldi. Piston contası, Tetik Grubu, Kol Pimi, Hava Lastiği garantiden değiştirilmiş Genel Bakım yapılıp gönderilmiş. Aynı gün denedim zımba gibi olmuş :)