Pratik Mermi Tutucu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Vasili arkadaşımızın yaptığı mermi tutucu cidden çok başarılı. Forum başlığı altında devam etmemek adına bende kullanırken faydalandığım ancak evde nereye saklasam diye kara kara düşündüğüm pratik mermi tutucumu göstermek istedim. Vasili nin yaptığı şık mermi tutucunun yanında çok kötü duruyor ama ne yazik ki onun kadar becerikli değilim. Belki bu mermi tutucumu görür, halime acır da bir tane de bana yapar :)


    Ayrıca forumda Pars arkadaşımızın esprisine cevap yazamadım ki konu dağılmasın diye. Bu sebeple burdan yazmak istedim. 10 metrede ne yazik ki şimdilik 4X ile sıfırlama yapabiliyorum. Umarım ileride daha yüksek zoomlarla da sıfırlama yapabilirim ;)


    Buda benin dandirkten mermi tutucum. Plastik bidon içine tıkıştırılmış eski giysiler (çaput v.b.)


    [Resim Engellendi: http://img399.imageshack.us/img399/4302/dsc6919hv9.jpg]



    [Resim Engellendi: http://img399.imageshack.us/img399/372/dsc6917ll4.jpg]


    Arazide 10 metre sıfırlamada 4X ile çekilmiş bir görüntü. Umarım yeterli teknik bilgi ve ekipman ile 100 metre grupmanlarımızı yaparkende dürbünden nasıl gözüktüğünü çekebiliriz...


    [Resim Engellendi: http://img237.imageshack.us/img237/7652/11483065ag0.jpg]

  • ambrosia iyi kötü birşey yoktur ama sen yinede bahsedeceğim gibi yapsan daha iyi olur


    önce biraz büyük bir su bidonu al seninkide olabilir


    sonra icine birtane ince gömlek kolay daha sonra bidonun içine sert toprak koy dörtte üçünü dolduracak kadar daha sonra dörtte birinin yarısı kadar cakıl takısı koy ve tekrar dörtte birinin yarısı kadar humuslu toprak koy daha sonra bidonu salla iyice birbirine karıssın humuslu toprak normal toprak ve cakıl tasları mermileri daha iyi tutar yabancı bir forumda böyle anlatıyorlardır

    *M15A4 CARBİNE SPORTLİNE(AİRSOFT)
    *Double Eagle M83(AİRSOFT)

  • İyide o baya bi ağir olmazmı kum çakıl humus? ;$.,
    Ben içi yapak sünger dolu cuvala atıyorum gayette basarılı ve tartsan 2 3 kıloyu aşmaz yani :thumbup:

  • Ben bu mermi tutacağ s410 xtra modifiye ile atış yapıyorum. Buna rağmen de mermiler içinde kalıyor. Ayrıca zamanla delinen bu bidondan topraklar sızmaya başlar. Dedim ya, eski giysileri içine dolduruyorum, 315 m/san ile de 7 metreden atış yapsamda içinde kalıyor :thumbup:


    Vasilinin kini cidden beğendim...Bir bende niyetlendim de olmadı...

  • Bidonu delen pelletin çıkardığı ses komşuları rahatsız etmiyor mu?
    Bende kolinin içine eski kıyafet tıkadım ve en arkasına halı parçası bantladım. Kolinin önüne ise sweetshirt'ü katlayıp bantladım. Pellet vurduğunda çıt sesi dahi çıkmıyor düzenekten. Ama kolinin etrafı kağıt ve tişört parçaları oluyor.


    Sağolsunlar dün akşam İlker ve Hızlı abiler tüfeğimin yay çırpınmasıyla çıkardığı sesi film ile yok ettiler. Tüfeğin yağını değiştirdik ve çok az adi gres sürdük. (özellikle adi gres) (Hatta bi ara İlker abinin pistona sürdüğü gresi bile çaktırmadan sildim. Affet İlker abi.) Dürbüne tırnak modifiyesi yaptık. Susturucu keçesini değiştirdik ve namlu ağzı kapağını tornada tesfiye ettiler. Amma çok iş yapmışız be. (Bu arada bayayhan kardeşim kusura bakma çok ani bir şekilde gitmiş bulundum İlker abi'lere. Sana haber veremedim.)


    İlker abinin verdiği bir miktar H&N Baracuda'ları kullanmadan önce dandik pelletlerle 10 metreden 30-40 atış yaptım. Sonra 5 tane H&N ile neredeyse tek delik yaptım desem yalan olmaz. Artık tüfek ve pellet sorunum olmadığına göre muazzam gruplar çıkarmalıyım inş.
    Buluthan konuyu fena halde dağıttım galiba x(;