ASİL SİLAH servis

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İyi günler, forumdan tabancamı sıfır diye takas ettiğim Asil canas havalı tüfeği aldıktan sonra, daha 4. atışta tüfeği her kurduğumda namlu kapanır kapanmaz tüfek direk ateş ediyordu. Aldığım kişiyle irtibata geçit garanti kapsamında olduğunu ve servise göndermemi söyledi, 01.10.2014 tarihinde kargoyu gönderdim hatta fabrikaya ulaşamadığım için faturadaki bayiyi arayıp kargo ücreti konusunda teyit aldım. Fakat kargo teslim alınmadı, defalarca aradıkdan sonra fabrikaya ulaşıp durumu aktardım ve sonunda 10.10.2014 tarihinde kargo teslim alındı. Ancak bugün oldu bir bilgi alamadım tamir yada değişiklik hakkında, fabrika telefonunu 10 aramadan 1 tanesinde açıyorlar aktarılan bölümde ise telefonu açıp direk kapatıyorlar. Artık canım sıkıldı sizce izlemem yol nedir?

  • Bence izlemeniz gereken yol biraz geride kalmış, olması gereken böyle abuk subuk marka ve tüfeklerden mümkün olduğunca çok ama çok uzak durmaktır. Şimdi yapılacak iş bu markanın fabrikası yakın bir yerdeyse atlayıp gitmektir, uzakta ise ilgilenecek bir dost ahbab ile temasa geçmektir. Belliki bu iş sizi biraz üzecek. Geçmiş olsun, sonu iyi olsun diyelim..

    :thumbup: g;$i Air Arms S510 XTRA FAC .22 5.5mm Walnut + HAWKE SIDEWINDER SF 6-24x56 SR PRO IR

    :thumbup:  g;$i Weihrauch HW97 KT .22 @ Hawke Nite Eye Digital 6-24X50 SR12

  • Teşekkürler Bülent bey yaptık bir hata, aslında tüfeği sıfır diye aldığım için böyle birşeyle karşılaşmayı ummuyordum. Neyseki bugün daha önce gönderdiğim maile dönüş yapıldı, bilgi alabildim bu hafta sonuna kadar tamir yapıp göndereceklerini söylediler . En azından birilerinin birşeyler yaptığını öğrendim sonuç olarak tecrübe = kim olursa olsun tanımadığın kişilerin sözüne itimat etme oldu benim için :)

  • Bir hal yolunun göründüğüne adınıza sevindim. Bu arada muhitinizi Bakırköy-Yenimahalle olarak gördüm.Bende Doğma-büyüme Bakırköy'lüyüm ve ziyadesi ile memnun oldum.Selamlar..

    :thumbup: g;$i Air Arms S510 XTRA FAC .22 5.5mm Walnut + HAWKE SIDEWINDER SF 6-24x56 SR PRO IR

    :thumbup:  g;$i Weihrauch HW97 KT .22 @ Hawke Nite Eye Digital 6-24X50 SR12

  • Teşekkürler Bülent bey, ben 3 yıllık Bakırköy'lüyüm daha doğrusu hanım köylü oldum :) Aslen Pendik'liyim. İşyerime uzak olsada en azından balık tutmak için denize ulaşma mesafem biraz daha azaldı :):) Siz Beylikdüzü'nde oturuyorsunuz sanırım, kısmet ve sizin içinde uygun olursa buluşmalarınıza katılmak yüz yüzede tanışmak isterim sizinle.

  • Emrah bey, doğrudur, ben şimdilerde Beylikdüzü'nde oturuyorum.Bende mümkün olduğunda, toplanıldığında sizlerle tanışma şansını kullanmaktan memnuniyet duyarım.Görüşmek ve tanışmak ümidiyle..

    :thumbup: g;$i Air Arms S510 XTRA FAC .22 5.5mm Walnut + HAWKE SIDEWINDER SF 6-24x56 SR PRO IR

    :thumbup:  g;$i Weihrauch HW97 KT .22 @ Hawke Nite Eye Digital 6-24X50 SR12

  • .. sonuç,
    İyi çalışmalar, 21.02.2014 (H**** E*** Ç******, adına ) tarih faturalı 2. El aldığım havalı tüfeği arızasından dolayı 01.10.2014 tarihinde gönderdiğim kargo 10.10.2014 tarihinde firmanızdan teslim alındı. Fabrika telefonlarından ulaşmanın çok güç olmasıyla beraber (mesai saatleri içerisinde) son olarak 03.11.2014 de yarın kargoya verilecek bilgisi aldım, bugün 05.11.2014 tarihinde fabrikaya güç bela ulaşıp teyit etmek istedim. çıkan kişi dün aras kargonun geldiğini ve karşı ödemeli teslim edildiğini belirtti herhangi bir takip numarası alamadım. Karşı ödemeli olmasına rağmen Aras kargo çağrı merkezi ve beyşehir şubeleri ile yaptığım görüşmelerde adıma herhangi bir gönderinin bulunmadığı bilgisini aldım. Böyle bir süreçten sonra firmanızın ürününü kullanıp reklamını yapmak istemiyorum ve göndermiş olduğum havalı tüfeği firmanıza hibe ediyorum artık göndermenize gerek kalmamıştır. Teşekkürler.

  • Emrah bey,
    Yaşadığınız durum hayli sinir bozucu. Size sabır diliyorum.
    Ancak merak ettiğim bir nokta var. Silahı sıfır diye düşünerek forumdan aldım demişsiniz. Sanki kusurlu mal satılmış gibi bir hisse kapıldım. Eğer öyle ise bence bu ismi de açıklayın bizler de benzer duruma düşmeyelim.

  • Emrah bey,
    Yaşadığınız durum hayli sinir bozucu. Size sabır diliyorum.
    Ancak merak ettiğim bir nokta var. Silahı sıfır diye düşünerek forumdan aldım demişsiniz. Sanki kusurlu mal satılmış gibi bir hisse kapıldım. Eğer öyle ise bence bu ismi de açıklayın bizler de benzer duruma düşmeyelim.


    Öncelikle teşekkür ederim, serviste olduğum için telefondan yazıyorum yazım hatam olabilir kusuruma bakmayın.
    Sonuç olarak mekanik ürünler ve her an için hata verebilirler satan kişininde bu problemi bildiğini düşünmüyorum varsada kendi vicdanıyla başbaşa bırakmak lazım.
    zaten mesajımdan sonra fabrikanın halkla ilişkiler müdürü arayıp sorunun kargodan kaynaklandığını belirtip özür diledi ürünü bugün göndereceklerini, alıp kullanmamı ve tekrar bir arıza vermesi halinde ürünün yenisini göndereceğini belirtti.
    Servis ve fabrika kısmı gerçekten kötü olan bir firmadan profesyonel bir yanıt almak açıkcası şaşırttı beni.
    Sonuç olarak 1 aylık sıkıcı bir macera yaşamış oldum :) bakalım asıl tüfeğin performansı ne olacak

  • Umarım bu kadar beklediğinize değer, sıkıntısız, keyifle kullanırsınız.

  • Gecmis olsun ...

    Metehan Özden TURKİSH AİRGUNNER

    Güncel Envanter Listem 2026

    AirArms Tx 200 .177 FT / Vector continental 6-48x56

    AirArms S200 .177 FT/ Hawke Gen2 Sidewinder 8-32x56

    Fx Gladiator .22 / Barska Tactical 3-12x42 FFP

    Efecto Spark .25 /Solognac 3-12x50


    Weihcrauch HW 97 K .22 /Diana 6-24x44

    Diana 470 Th .22 / Vector Holosight

    Hatsan mod 25 .177 vortex supertact

    Hatsan Mod 60 .177 1970 Model

    ;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports

  • Bende ilk yerli deneyimimde fabrika ile olmasada iki hafta içinde üç tüfek degistirerek (kral-torun-tekrar torun) silah bayi ile bir sorun yaşamıştım. Bazen denk geliyor galiba insanın hevesi kursağında kalıyor, geçmiş olsun :)

    "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." (Bediüzzaman Said Nursi-Mektubat)