AT44 100 metre pellet aşkı.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese selamlar bir sure once biten crosman pelletlerimin ardından daha kaliteli ve isabetli oldugu soylenen ve tavsiye edilen Benjamin pelletleri denedim aslında ikiside aynı marka ,yaptıgım atıslarda ruzgarı suclamaya baslamıstım birazda moral bozuklugunun ardından bu aksam yol uzerinde 100 metrelik alanda birkac grupman denedim kesinlikle hayal kırıklıgı diyebilirim sucu silaha atıp toplamıstım ki bagajda kalan yaklasık 10 adet crosman pelleti gordum silahı yeniden cıkardım cok hafif bir esinti ve yagmurda arabanın bagajının uzerinden atıslarımı yaptım iceride cocuklar oldugu icin biraz sıkıntılı bir grupman denemesi oldu ama sorunun pelletlerde oldugunu gördum bir şarjörü boşalttım atışlar aşagıdadır.(ilk atıs klavuz atısı oldu 9 pelletlik grupman cıktı). Sonuc; aynı marka da olsa pellet namlu uyumu cok etkili..
    Saygılar..

  • Aşk böyle bir şey işte; Tüfek illa onu istiyor, bize de onu bulmak düşüyor .. o neyse artık, kimine jsb 8,44, kimine crosman 10,64..kimi hn.. kimi KRM,.. gönül işte. :)

  • Her namlunun yogurt yiyisi baskadir der atalar :)))

    Metehan TURKİSH AİRGUNNER


    Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

    Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

    Niksan Escalade TC .22

    Niksan Elf S .22.

    Niksan Tacto S .177

    Niksan Özark TC .22

    Niksan Escalade .25

    Niksan Özark T .25

    Diana Mod 52 .177


    Beretta F92 .177 Full auto

    Gamo Pr776 .177 Revolver

    Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm


    ;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports



    Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

  • Aşk böyle bir şey işte; Tüfek illa onu istiyor, bize de onu bulmak düşüyor .. o neyse artık, kimine jsb 8,44, kimine crosman 10,64..kimi hn.. kimi KRM,.. gönül işte. :)


    Kesinlikle seven sevdigine vermek lazım :)


    Kesinlikle arif hocam size katiliyorum jsb ayni olmasina ragmen benim at 44 kirmizi kutulu jsb pelletleri dagitiyor ama hatsan jsb 18grain ile cok guzel grupman yapiyor


    O kırmızılar biraz can yaktı 18 grainleri de nerdeyse her silah begeniyor benimkilerde cok seviyor ..


    Her namlunun yogurt yiyisi baskadir der atalar :)))


    Atalar herseyi dogru soylemiş , saygılar...

  • Kesinlikle arif hocam size katiliyorum jsb ayni olmasina ragmen benim at 44 kirmizi kutulu jsb pelletleri dagitiyor ama hatsan jsb 18grain ile cok guzel grupman yapiyor


    valla hocam jsb exact heavy jumbo serilerini kullanıyorum 18 grainlik güzel grupman topluyor baska denemedim pellet henüz bakalim şuanlık teş eşli devam ediyor benim at44 :)

    At44 Wx Long LW 5.5 mm ;grin;
    Mod 125 5.5 mm ;tacli#

  • demek ki neymiş havalı tüfeklerde av tüfeklerinin fişek seçebildiği gibi pellet seçebiliyormuş

    kral bull pup .22
    stoeger atac suppressor .22
    hatsan mod 99 .22
    tacvectör optic 10-40x60 satılık

  • sanırım bu konuya farkli markaların da dahil olması işi biraz değiştirecek çekirdek çapları aynı olsa bile namlu farkliliklari olma durumu var her 5.5 pellet standardı 5.5 tutmamakla birlikte her 5.5 namlu da 5.5 değildir bunlarin çeşitli ülkelerde üretilen yada farkli ülkeler için ülkemizde üretilen (hatsan) serilerin de çok net gözlemleyebiliriz. konu ile ilgili Güngör Taşyağan bizzat kendi söyledi :)

    At44 Wx Long LW 5.5 mm ;grin;
    Mod 125 5.5 mm ;tacli#