"FXairguns" ÜLKEMİZE VE FORUMUMUZA HAYIRLI OLSUN

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Arkadaşlar


    2 hafta içinde seçimini yapacağımız tüfek modellerinin siparişlerini almaya başlayacağız,sizlere satın alma da kolaylık sağlayabilmek için Veli bey ile anlaşıp kredi kartına 12 taksit imkanı oluşturacağım,bu arada veli bey dışında da bayi tesbit çalışmalarım da olabilecek.

  • abi hayırlı olsun silahlar hakikaten güzel fiyatlarıda güzeldir alana şimdiden hayırlı olsun.

  • Mustafa Kardeş sonunda muradımıza erdik. Bekledin ama değdi galiba. PCP alanında çeşitlemeler hepimize faydalı olacak.
    Artık imzamda değindiğim ihtimal gerçekleşecek gibi. Zaten tam bir silaha alışıyorum derken başkası çıkıyor ortaya. :rolleyes: Bu arada cüzdan da aynı süratle genişlese bir diyeceğim olmayacak ama... :wacko:
    Neyse olanlar oluyor artık.
    Ellerine sağlık diyorum ve hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

    S&W 686-6

  • fx ler tüm forum arkdaşamlarıma ve havalısılah severlere hayırlı olsun



    mustafa abiyide bu tarz girişimlerinden dolayı kutluyorum.mustafa
    abi bizi hep sevindiriyorsun.herkeze yeniden selamlar tekrar hayılı
    olsun

  • Amca size baba diyebilir miyim :D

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Mustafa Bey öncelikle hayırlı olsun



    12 ay a kadar taksitlendirme seçeneği beni epey cezbetti ancak modele halen karar veremedim.Sanırım biraz daha yorum beklicem.Ayrıca dolum aparatı ve aksesuarları ile ilgili açıklama verseniz iyi olur.Misal Dürbün fiyata dahil mi? Saygılar

    Gamo CFX Royal 5.5 Tasko 3-9x56


    HATSAN AT44WX-10 .22



    marmarateam.png

  • Hepside farklı cazibelere sahip,
    T12 kalite-fiyat-hafiflik ,
    Storm kalite-fiyat-kurma mekanizması-gücü ayarlanabilir olması ve gücü,
    Gladiator kalite-gücü ayarlanabilir olması-gücü ve inanılmaz atış kapasitesi,
    Monsoon yarı otomatik oluşu,
    Revolution ise yarı otomatik ve yüksek atış kapasitesiyle,


    Üstelik bazısında opsiyonel bazısında ise standart Lothar Walther müsabaka sınıfı namluları ile...


    seçmek çok zor olacak :)

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Her ne kadar Mustafa arkadaşımız FX modelleri hakında görüşlerimizi/düşüncelerimizi ilgili model başlıkları altına dağıtmamızı istemiş ise de benim kişisel değerlendirmemde dikkate aldığım hususlar bir kıyaslama gerektirdiğinden şematik olarak bu başlık altında gruplandırmayı uygun gördüm.


    Her üründe olduğu gibi bu silahlarda da başta gelecek faktör (söylemeye gerek olmasa dahi) fiyat. Seçilen modellerin fiyatları Euro 690 - 1.737 arasında değişmekte. Ancak bu tüfekler "sıra-dışı" sayılabilecek evsafta olduğundan satınalmayı düşünen arkadaşların fiyattan çok kendi beğenilerine hitabedecek özelliklere ağırlık vereceklerini tahmin ediyorum. Yukarda da belirttiğim üzere bu görüş tamamen kişisel değerlendirmemdir. Ve ben kendi tercihlerimi aşağıdaki gibi şekillendirdim.


    Dikkat edilecek olursa silahlardaki güç/hız rakamları modeller itibariyle çok fazla farklılık göstermiyor. Bu yüzden ben bu rakamlara fazla itibar etmedim. PCP'lerde bence en önemli husus tüplerin tekrar dolum sıklığı. Bu da haliyle (1) güç ayarına ve (2) tüp hacmine bağlı.


    Listelenen 4 model arasından Gladiator DA ve Storm silahında güç ayarı var. Ben manuel güç ayarına AA410'da çok iyi alıştığımdan sadece keyfe keder 80-100 metre atışlarında gücü açıyorum, genel atış mesafem olan 40-50 metrede ise güç düğmesini kısık ayarda başlatıp basınç düştükçe açarak havamı idareli kullanıyorum. Dolayısıyla Bu 2 model bana uygun geldi.


    Üzerinde durduğum ikinci husus olan tüp hacmine gelince.... tabii ki Gladiator DA bu konuda tartışmasız liste başı. Ancak bunun da dipçik estetiği beni düşündürüyor. Tasarımcı değilim ama bence şu büyük tüpü daha şık bir dipçik içine yerleştirebilirlerdi. Neyse... Gene dikkat edilecek olursa bütün modellerin tüp hacimleri bana göre düşük: hele güç ayarının olmadığı silahlarda 180 cc bilemedin 15 dakikada boşalır. FX'in sitesini gezdiğimde "aksesuarlar" kısmında çeşitli hacimdeki hava tüplerinin ayrıca mevcut olduğunu gördüm. Ancak bunun için de silahın hava tüpünün "sökülebilir" olması öngörülüyor. Gladiator dışındaki modellerden sadece Storm ve Revolution'un hava tüpleri sökülebilir özellikte. Benim niyetim de 180 cc'lik tüp dışında 240 cc'lik tüp almak ve silaha onu takmak (veya eğer mümkünse bu şekilde ısmarlamak). %33'lük bir hacim artışı bana daha uygun geliyor. İkinci adayım Storm'da dipçik de biraz daha "estetik" gözüktüğünden daha çok hoşuma gider gibi oldu.
    Öte yandan Gladiator DA'nın biatlon tipi mekanizması da pek alışık olmadığım birşey: buna karşılık Storm'un kabzeden kurma mekanizması sanki daha pratik gibi geldi.


    Bir de Storm Gladiator'a kıyasla 500 gram daha hafif ki bu da kullanımda avantaj. Nasıl olsa PCP'ler tepmediği için silahın ağır olmasının avantajı olmuyor.


    Galiba oyumu birinci olarak Storm'a, ikinci olarak da Gladiator DA'ya kullanacağım.

    S&W 686-6

  • amcam bu konuda yardımcı olayım mı?bizim buraya da alalım bayılık.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

    • Official Post

    İyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. :)

    • Official Post


    Arkadaşlar silahlar Dürbünsüz gelecek,çünkü üzerinde dürbün ve bipod lu halde her nedense izin almada çok zorluk çıkarılıyor,ama ayrıca dürbün,bipod,pellet,vs... aksesuarların da ithalatı ile ilgili çalışmalarım devam ediyor,


    Ayrıca ingiliz "Dampa Mount" un da Türkiye distribütörlüğünü aldım.

    • Official Post

    Arkadaşlar 65.00 Euro değerinde çok özel doldurma aparatı,silahın ön siparişle yani silahlar ithal edilmeden ödemesini yapan arkadaşlara benim hediyem olacak.


    Bir de,bazı arkadaşlardan mesajlar aldım,havale yapmak istediklerini belirtmişler,tekrar burada belirteyim,hangi modelleri ithal edeceğimize karar verdikten sonra ve bana havale yapılması yöntemi ile satış yapmayacağız,daha önce belirttiğim gibi şimdilik hilal sitesi üzerinden ön siparişli satış yapılacak,başka bayi de eklenmesi halinde buradan açıklama yapacağım.

  • Arkadaşlar silahlar Dürbünsüz gelecek,çünkü üzerinde dürbün ve bipod lu halde her nedense izin almada çok zorluk çıkarılıyor,ama ayrıca dürbün,bipod,pellet,vs... aksesuarların da ithalatı ile ilgili çalışmalarım devam ediyor,

    Bildiğim kadarı ile yurt dışında da (belli amaçla yapılan "paket" satışlar hariç) silahlar dürbün ile beraber satılmıyor. Doğrusu da bu zaten: A'nın tercih edeceği bir dürbün B'nin beklentilerine uymayacaktır.
    Ancak dürbün ithalatının düzenlenmesine gerçekten ihtiyaç var. En azından stok bulundurmak şeklinde değil de siparişlerin belirli zamanlarda ortaklaşa yapılması şeklinde taleplerin karşılanması yoluna gidilebilir.
    Mustafa kardeşime çabalarından dolayı tekrar teşekkür ederim.

    S&W 686-6

  • Bildiğim kadarı ile yurt dışında da (belli amaçla yapılan "paket" satışlar hariç) silahlar dürbün ile beraber satılmıyor. Doğrusu da bu zaten: A'nın tercih edeceği bir dürbün B'nin beklentilerine uymayacaktır.
    Ancak dürbün ithalatının düzenlenmesine gerçekten ihtiyaç var. En azından stok bulundurmak şeklinde değil de siparişlerin belirli zamanlarda ortaklaşa yapılması şeklinde taleplerin karşılanması yoluna gidilebilir.
    Mustafa kardeşime çabalarından dolayı tekrar teşekkür ederim.


    +1 çok doğru Polat abi,
    şöyle dürbünleri/ayakları/aksesuarları da gönlümüze/kesemize uygun seçip gelene kadarda rahat rahat uyuyabilirsek ne mutlu bizlere.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • hayırlı uğurlu olsun mustafa abi büyük iş başarmışınız 8)

    AVCI DOĞANIN TEMİNATIDIR.
    (browning vestic 4,5)

  • Mustafa Kardeşimden ricam,


    FX konusu ilk yazıldığında 5 model de "getirilmesi düşünülen" olarak belirtilmişti. Hala da 5 model başlığı da aktif.
    Çeşitli görüşmelerimizde yapılacak taleplere göre bu modellerin muhtemelen 3'e indirileceğini belirtimiş idin. Acaba bu 3 model kesinleşti mi, yoksa yakın bir tarihte (örneğin Hatsan PCP konusunda olduğu gibi) istekliler arasında bir "Alıcı İstek Yoklaması" yapılıp ona göre karar ve sipariş aşamasına geçilmesi sözkonusu olacak mı?
    Bence bu modellerin belirlenmesindeki zamanlama, alıcıların bütçelerini ayarlamaları açısından önem taşıyacak.
    Bilgilerine ve ilgilerine sevgilerle.

    S&W 686-6