Hatsan Mod 125 Vortex Dampa

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bu görülen dampa değil, dürbün ayağıdır, ben sportmatch dm 60 dampa kullanıyorum, fiyatı 200 TL veya küsür bir fiyatı vardı, daha ucuzu türk malı olarak yatagun var, sanırım onun fiyatıda 100 ila 150 arası birşeydi sanırsam, bu gösterdiğin dürbün ayağı işini görmez. Hiç anlamıyorsan fiyata bakarak anlayabilirsin.

  • Ama vermiş olduğum linktede dampa yazıyor.. Ve sizin tavsiye etmiş olduklarınızıda inceledim birebir aynısı.. Ne fark var ki ?

  • Aleykum Selam
    Dampa ayak iki ayrı parçadan oluşur bir parçası dürbün rayına takılan kısım ikinci parçası dürbün takılan kısım iki parça arasına özel bir madde konularak birleştirilir ve aradaki madde silahın sarsıntısının dürbüne gitmesini büyük oranda emer tek parça ayaklar ise dürbünün yanında gelen ayakların daha sağlam ve daha güçlüsüdür sadece darbe emmede çok zayıf kalırlar güngörav güvenilir ve hesaplı bir yer olmasına rağmen böyle hatalar yapabiliyor dampa değil o ürün piyasada 2 markanın 3 çeşit dampası var biri yerli yatagun dampa diğeri ithal sportmatch dm60 (25.4) ve dm70 (30) yatagun 120 lira civarı dm60 230 lira civarı dm70 290 lira civarı diğerlerinin hiçbiri dampa değildir bunlardan başka piyasada, fiyatlar bu civardadır oradan anlaşılır

    "Ali Bumaye"!!!

  • Küçük bir tavsiyem daha var fazla para gitmemesi için ikinci el dampa zor bulunuyor ama silahı ve dürbünü ikinci el alıp dampayı sıfır alırsan daha kârlı çıkarsın bir de forumdaki ikinci el at44lere bakmanı öneririm en azından fiyatlar hakkında fikir edinirsin

    "Ali Bumaye"!!!

  • Bir abimiz güngörav'da linkini vermiş olduğum ayaktan almamı ve lastik yada izole bantla sabitlememi tavsiye etti. Kendisi yıllardır bu şekilde kullanmaktaymış ve en ufak bir sorun yaşamamış. Sizce ne yapmalıyım ? Öğrenci adamız vallahi en uygun şekilde halletmem gerekiyor. Birde ilk defa bu hobiye merak saldım hazır merak salmışken birden soğumak istemiyorum.


    Abimizin bana yazmış olduğu yazı aynen şu şekilde;


    dürbünü ayağa monte ederken yuvarlak yuvaların içine..tek parça ayağın içinde ekstra vida olur onuda tüfeğin üstündeki deliğe denk getirip sıkacaksın..tek parça ayağın arkasına stripper koy..tek vidalı dürbün kaymasın diye saç parçasıdır.. yoksa eğer birşey uydur ve dürbün geri gitmiycek şekilde olsun yeter... dürbünü ayağa monte ederken dürbünün ortasında yuvarlak kalın kısmı var orayıda tek parça ayağın dibine dayayıp monte et..dürbünler genelde geriye doğru kayar...hee bide o dediğin sportmaç ayağıda alsan zaman zaman dürbün ayağın bozulacaktır bunu bil... en güzeli kısadan az parayla dönmek..sakın dizelleme yapma.. namluya yağ sıkıp ateş etmektir dizelleme... dürbünün ağzına edersin ve tüfeğin kundak kısmını kırabilirsin biz ikisinide hallettik o şekilde bilgin olsunnn..