İdef 2015

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Davetiyemiz de var fakat hafta içi mesai saatlerinde İstanbul'un bir ucuna nasıl gidilir ki?


    Fuar ziyaret gün ve saatleri
    5 Mayıs 2015 (10:00-17:00)
    6-7 Mayıs 2015 (10:00-17:00)
    8 Mayıs 2015 (10:00-16:00)

  • Abi kesinlikle haklısın mesai saatleri içerisinde gitmek pek çok kişi için imkansız..Bu Tüyap oraya inşa edilirkende çok eleştiri almıştı Anadolu Yakası'nı geçtim Avrupa Yakası'nda herhangi bir yerde ikamet edenler için bile uzak,alakasız ve bol trafik çilesine katlanacağı lokasyonda maalesef Tüyap...Metrobüs'le gidecekler için sıkıntı yok fakat araçlarıyla gitmek isteyen bir çok kişinin çekeceği eziyeti bildiği için teşebbüs aşamasında vazgeçtiğini sanıyorum..Gün içi kronikleşmiş 1.köprü ve Haliç köprüsü yoğunluğu yeterli bir sebep..Deniz otobüsü ile Bakırköy ve oradan Büyükçekmece yapmak yada metrobüs ile gitmek mümkün olsada çok fazla vesait değiştirmeyi sevenler ve vakti bol olan varsa sıkıntı yok bu fuar için..Fuar takvimi ise bir başka talihsizlik olmuş..


    Dağbaşına fuar yapılmasına karşıyım ulaşım metodları ve trafik düşünülmeli planlama aşamasında..Tüyap ve Cnr her ikiside ulaşım yönünden berbat halbuki İstanbul'un çok merkezi lokasyonları bulunmakta..Tüyap boş yatırımdır bir dönemler Tatilya gibi bayrağı indirir yakın zamanda..


    Beylikdüzü,Büyükçekmece,Hadımköy,Avcılar,Bakırköy,Esenyurt,Esenler lokasyon olarak ulaşımı sorunlu ilçeler..Ankara,İzmir,Bursa gibi şehirlere gitmek daha kolay geliyor..

    Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

  • İDEF eskiden Ankara'da ne güzeldi. :) hatta benim daha çocuk olduğum (ilkokul, ortaokul) vakitlerde maket bile yoktu nerdeyse, koca alan teçhizat tank helikopter doluydu :)

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

  • Bu sene IDEF fuarı üreticiler için çok verimliydi :) Yabancı heyetler aç gelmiş resmen !

    Hatsan Torpedo 155 .22 cal - Kol Kaslarının Baş Düşmanı :D

  • valla ben Hadımköy'de oturan biri olarak Tüyap Fuarın bu tarafta olmasından gayet memnunum :)

    Bir İbrahim kavgası...rocketlauncher.gif