Hatsan Edge

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bende sabah kampanya fiyatına bulunca dayanamayıp aldım bi tane, bütcem olmasına ve üst model kuru havalı bakmama rağmen ilk bununla başlamak daha mantıklı geldi, 159 lira bence harika bir fiyat ve bu paraya iyi iş yapan bir tüfek gibi geldi.. kılıf ve 2 kutu pellette hediyesiydi..


    belki ucuz bir dürbün alabilirim, bu veya benzer bir tüfekte kullanıp memnun kaldığınız bir dürbün öneriniz varmıdır

    KRAL PUNCHER MAXİ W 5.5


    CENTER POİNT 4-16x40 PARALAX HD


    İNTERSPİRO 6 LT 300 BAR SCUBA

  • bu tüfek için dürbün ve pellet önerisi olan varsa ben de çok memnun kalırım (13.43 hafif, 15.43 biraz ağır geliyor uzun mesafede )

  • Hayırlı olsun. Üç dört marka ucuz sayılabilecek saçma aldım kullandım. Dürbünsüz 25- 30m civarında sıfırlama yaptım. Victory sportla 5cm çapındaki dairenin içerisinde paterni topladım. Benim tüfek 5,5 mm, Atışlarım desteklidir. Havalı tüfek konusunda tecrüben yoksa Yay Rodajı ve dizelleme konularını araştır bence. Ateş ettikçe üstünde gevşemeyen vida kalmıyor. Arada güzelce sıkman lazım yıldız tornavidayla. Tüfekten genel olarak memnunum.Gücü yerinde. :) Keskin sirke misali küpüne zarar veriyor. Tekrar söylüyorum vidaları sıkmayı ihmal etme. Bu yüzden garantiye göndermek zorunda kaldım. Gevşeyen gövde bağlantı vidalarını ayar bozarım endişesiyle tecrübesizlikten sıkmadığım için atış esnasındaki sarsıntıdan dolayı gevşek vidayı kesti. Başka sorunları da vardı. Hatsan iyi firma biraz uzun sürüyor fakat garanti kapsamında ücretsiz tamir edip yolladılar. Deneme fırsatım olmadı genel izlenimim tüfeğin tamirini 4-4 lük yapıp yollamışlar. Hatta oring falanda değiştirmişler 10 numara olmuş.. Yani O paraya iyi tercih yapmışsın tekrar hayırlı olsun.

    Hat. Striker Edge .22 + Trekker 3-12 x40


    Crosman 1088 CO2 .177