Havalı tüfekle vurulan kedi öldü

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Apartmanızın önünce 5 yada 6 nesil çocuklarına yemek verdiğimiz kedilerimiz var.Eziyet yapılan hayvan da olsa yazık.Öncelikle bunu belirtmeliyim.Ama saçma sapan gerekçelerle şu da yasaklansın diyenlere değişik alternatifler sunuyorum.
    Havalı tüfekler yasaklansın diyenler için kuru sıkı da yasaklansın.Adamın boynuna yapıştırıp basmış tetiğe aşırı basınçtan boyun kırılmış.
    Havalı tüfekler yasaklansın diyenler için ellerde yasaklansın.Adam tek tokatta kzın boynunu kırıyor.
    Havalı tüfekler yasaklansın diyenler için tüm ateşli silahlarda yasaklansın.Adam adliyenin önünde hasmının kafasına sıkıyor
    Havalı tüfekler yasaklansın diyenler için tüm bıçaklarda yasaklansın.Kadın kızdığı arkadaşını meydanlık yerde 30-40 kere bıçaklıyor.Adam ölüyor
    Havalı tüfekler yasaklansın diyenler için arabalarda yasaklansın.Hergün yüzlerce kaza oluyor.Günde ortalam 20-30 insan ölüyor
    Havalı tüfekler yasaklansın diyenler için Deniz ve havuzlarda yasaklansın.Malum havalar sıcak.Türkiyede hergün en az bir kişi boğuluyordur.
    Havalı tüfekler yasaklansın diyenler için asker ve poliste yasaklansın.Onlarda bazen haksız yere adam öldürüyorlar.
    Havalı tüfekler yasaklansın diyenler için ... bu liste uzaaar gider.

    Bu video yaşadığım yere ait gerçekleşen olaylardan kaydı yapılanlardan sadece biri.Yer kocaeli/Gölcük/Değirmendere sahil

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Havalı tüfekler yasaklansın diyenler için Köpeklerde yasaklansın.Kedileri lime lime parçalıyorlar.Böyle bir yerde çocuklar korka korka okula gidiyorlar.Yavrunuzmu hayvanlarmı derseniz at44+moderator ile gündüz gözüne sessiz sedasız alayını indiririm.

  • (sizi kastetmiyorum, siz yazdığınız için sizden alıntıladım)
    ............................


    •  Bahenelerimiz ne olursa olsun, özgürce yaşamak (!) için disiplin ve kurallar şart.. maalesef.
    • Disiplinli (ciddi kuralları-yaptırımları olan) bir hayat salt yasak olarak algılanamayacağı gibi,
    • Disiplinsizlik (kuralsızlık) de gerçek anlamda özgürlük değildir..
    • Hatta düzeni-hayatı korumak anlamında koyulan ve bizim yasak dediğimiz tüm yaptırımlar belkide özgürlüğe açılan birer kapıdır.


    Doğru yerden bakmak lazım.


    :!:Şoförken yayalara yanan yeşil ışığa kızan adam, yaya halde trafikte dolaşırken eğer samimiyse yine kendisi için yanan yeşil ışığa kızması lazım.. Aksi halde onun tüm başkaldırışı kocaman bir bencillikten başka bir şey değildir..


    .....
    ve en önemlisi;

    • Özgürlük: başkalarının yaşama hakkının başladığı yerde biter ...
  • Selamlar;

    '' Cümleler doğru olur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen'' der Yunus Emre, bizler hep toplumun ani değişmesini hayal ederiz oysa toplum bireylerin bir araya gelmesi ile oluşur. Toplumu oluşturan bireylerin her biri sevgi ile saygıyı hayatının merkezine korsa o toplumda şiddettin adı kalmaz, kendisi unutulur. Yasaklamak konuyu geçiştirmektir. Palyatif çözümler yerine geçecek en kesin çözüm toplumda '' güzel ahlakı ''geliştirip güçlendirmektir.

    Saygılar

  • Konunun nihayete erdiğini, herkesin söylemek istediklerini söylediğini, bu tür bir konunun daha fazla gündemde tutularak hobimize yeni başlamış veya hobimiz hakkında fazla bilgi sahibi olmayan insanlarda farklı algılar yaratacağını göz önünde bulundurarak konuyu kilitliyorum değerli arkadaşlar.

    Herkese değerli katılımları ve fikirleri için teşekkür ediyorum.

    AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED