FXairguns Gladiator Duble Air .22" (5,5mm)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bence kusur kundak görüntüsü başka bir şey değil
    yok yaw düşünüyorum ediyorum bu silah hakketten iyi


    HW 100 le değişme işine gelince


    Şimdi Düşünüyorum bir pazar Polat Abim arıoyor --- Fatih hava müsait inelim bi kaç atış yapalım diyor ..
    Evde gladiator ve HW 100 var .. ?(?(?(


    Fx i alırım abi canavar gibi tüp,, ne uğraşıcam birinci güç ayarında dünya kadar pellet birde Mustafa Abi nin getirdiği bu kevlar tüpüde yeleğime taktıkmı tamamdır.
    Yani HW 100 bu durumda evde sadece duvarda koleksiyon olarak durucak.


    Normal şartlarda bırakırım ama 2000 ytl lik bir süs benim bütçeme fazla
    Bu parayla ne aksesuarlar alırım amanınn
    yedek namlu bilmem ne dürbünler laserler :D:D:D

  • gladiator %51 - revo%49 oldu Mustafa abi şu tüfeklerden birer adet ivedi olarak size gelsede bi inceleme yapıp bizimde seçim yapmamızı kolaylaştırsanız ne güzel olurdu :whistling:

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

    • Official Post

    1 tane de 100 tane de aynı prosedür.

  • Mustafa Kardeşe bir soru:
    FX sitesindeki Gladiator Double Air sayfasında, silahın namlu altındaki tübünün kapasitesi 145 cc yazıyor. Ancak diğer silahlarda tüpün ya çıkarılabilir veya çıkarılamaz olarak gösterilmesine rağmen bunda böyle bir ifade yok. Sadece öndeki tüp 145cc arkadaki tüp 500cc yazılmış. Gelelim soruma: acaba öndeki tüp 185cc'lik orijinal tüple değiştitilebilir mi?
    Bir boy büyük olan 240cc (boyu 500mm) namlunun altında fazla uzun kalabileceği için 185cc'lik (boyu 390mm) yazdım. Esasında namluya susturucu takıldığında belki 240cc'lik tüp de çirkin kaçmayabilecek. Ne dersin??


    Şimdi arkadaşlar yahu [500+145] neyine yetmiyor da [500+185] veya [500+240] düşünüyorsun diyecekler. ;( Ben de "fazla mal göz çıkarmaz" diye düşünmüştüm de. :wacko: :wacko:

    S&W 686-6

  • +1 ben de erdeme akşam onu diyordum. Hatta Kısa namlu kısa tüp siparişiyle Verminator tadında bir şeyler de yapılabilir ;) Hatta arka tüpü söküp bir tıpa takıp uzun namlulu tabanca modu da olabilir :D


    [Resim Engellendi: http://www.fxairguns.com/_gfx/product/large/verminator2.jpg]


    [Resim Engellendi: http://www.fxairguns.com/_gfx/product/large/gladiatorda2.jpg]

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

    • Official Post

    Polat abi tüp değişikliğinde eski tüp boşa gidecek,oysa sipariş anında 240 cc lik tüp takılıda istenebilir,ve silah aynen shingsung da olduğu gibi tüp ve namlu boyu aynı olur,fakat bu tip silahlarda hafiflik de çok öemli,gerçi bu silah bu hali ile 3,200 kg. bir HW100 3,800 kg olduğuna göre kurtarır gibigörünüyor ama silahın tipibozulurmu diyede endişeliyim.

  • Polat abi tüp değişikliğinde eski tüp boşa gidecek,oysa sipariş anında 240 cc lik tüp takılıda istenebilir,ve silah aynen shingsung da olduğu gibi tüp ve namlu boyu aynı olur,fakat bu tip silahlarda hafiflik de çok öemli,gerçi bu silah bu hali ile 3,200 kg. bir HW100 3,800 kg olduğuna göre kurtarır gibigörünüyor ama silahın tipibozulurmu diyede endişeliyim.

    Shinsung veya Eun Jin Sumatra görünümü (bana göre) hiç de güzel değil. Bu bakımdan gerçekten FX'in estetiği de önemli. O zaman Mustafa Kardeş, 240cc değil de 185cc olanı tercih etmek sözkonusu olabilir. Bunun boyu orijinaline kıyasla 7cm daha uzun ve 240cc'ye kıyasla 10cm daha kısa olduğundan estetiği fazla bozmaz diye düşünüyorum. Bir de senin imalatın susturucuyu da takmayı düşündüğümden namlu/tüp orantısı fazla bozulmaz gibime geliyor. Tabii bu yazdıklarım benim kişisel tercihim olacak.
    Ağırlık artışı beni fazla üzmeyecek.... Ne de olsa Gamo CFX Royal ve 97K ile alışkanlığım var 8o .
    Acaba kesin sipariş sırasında bu tüp tercihini yapabilme imkanım olacak mı (tabii fiyat farkını ödeyerek)??

    S&W 686-6

  • Mustafa abi,
    Nighthawk ile ben gladiator'lerin yanısıra barrel band (namlu ve ön tüpü birbirine bağlayan aksesuar) ile istiyoruz mümkünmü? floating barrel istemiyoruz yani, sağa sola çarparız falan diye. onuda aksesuar olarak ayrı veya takılı olarak getirtebilirmiyiz?

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

    • Official Post

    Adamlar ayrı satıyorlar,takın dedikmi takma parası isterler şimdi,


    Fakat hatırlatayım,Bunlar "Mach Grade" Müsabaka namlulu ve müsabaka silahlarında Floating sistemin mantığı silah gövdesinden gelecek titreşimlerin,namlu ucuna iletilip isabetliliği bozmamasıdır,


    Ben zaten bol miktarda aksesuar getireceğim,bunlardan da gelir.

  • Mustafa abi dediğim Kısa Tüp+Kısa Namlu olayı da olabilir mi mesela? verminatör de gladiatörden türetilmiş heralde.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Ben zaten bol miktarda aksesuar getireceğim,bunlardan da gelir.

    Getir getir Mustafa Kardeş, baksana ben dahil meraklı sayısı bayağı fazla.
    Artık şu anketimiz de sonuçlansa diyorum: başta ben, herkes iyice kaşınmaya başladı ;( . Gördüğün gibi silahlar seçildi, şimdi tercihler/aksesuarlar gibi alt-başlıklara geçtik. Para transferi için adres soranları saymıyorum. :D :D
    Ellerine sağlık.

    S&W 686-6

    • Official Post

    Murat görmeden bir şey demek pek doğru olmaz ama bana da öyle geliyorki,arka tüp sökülüp,bir kör tapa takıp uzun namlulu tabance gibi kullanılabilirki o zamanda hem yüksek güç hemde araç içi k.r.a için muhteşem olur. 8o

  • Murat görmeden bir şey demek pek doğru olmaz ama bana da öyle geliyorki,arka tüp sökülüp,bir kör tapa takıp uzun namlulu tabance gibi kullanılabilirki o zamanda hem yüksek güç hemde araç içi k.r.a için muhteşem olur. 8o

    Amcam beni Rusya'ya gönder. :D


  • Amcam beni Rusya'ya gönder. :D

    Arabaya girene kadar ve "iş" bittikten sonra evin kapısına kadar kullanılmak üzere şöööle uzun ve bolca bir palto da lazım hani ??? :D Buralarda deri ucuz. Tedarikli ol kardeşim... :thumbup:

    S&W 686-6

  • gladiator le ilgili kafamdaki sorular ve isrteklerim arzularım


    1.. 240 cc üzerinde gelirse fiyata ne kadar % ? yansır.
    2.. Barrel band aksesuarı bence lazım zira benim fikrim kundağı mansoon modelinde olduğu gibi uzatmak. Zira 240 cc tüp oldukça uzun olucak ve ben bu uzatma tüpün altına bir kundak koyup Bipod felan takmak istiyorum.
    3.. Susturcu kesin takarım diye düşünüyorum hatta ben bulabilirsem ki var olduğunu biliyorum 2 mm neopren kamuflaj ile tüfeğin bazı yerlerini kaplayıp hem darbeleden korumak hemde estetik katmak istiyorum (estetik kavramı tabi kişiden kişiye değişir)
    4.. Bu tüfeği mevcut tüplerimizdeki aparatlar ile doldurabilicez mi ?Quick Fill gibi bir zamazingo bu alettede varmı ? Yada her iki tüpü ayrı ayrımı doldurucaz.Yerinden sökme olucak mı ?
    5.. Tüfekte manometre var mı ?
    6.. Kurma kolu nasıldır ?
    7.. Şarjör durumu nedir bu şarjörle boyu uzun olan pelletleri kullanabilecekmiyiz yoksa tekli atım için ayrıca apart var mı ?
    8.. İlerde silahla sevişmemiz bitince yani sağımız solumuz oynamaya başlayınca 6.35 mm namlu felan hayal edebilirmiyiz ?
    9.. Ve kafamdaki son soru. Bu silahın regülatör yada güç ayar ünitesi nasıl birşeydir ? Konsept olarak. Yani standart atış imkanı sunuyormu ?

    • Official Post


    Merhaba Fatih


    • 240cc tüp üzerinde gelmeyecek bunun nedenlerini yukarda yazdım,kişiye özel müdahale yapmam da zor,ayrıva gelecek,kendimiz takabileceğiz,
    • Namlu bağlama aparatından getirteceğim,
    • Susturucu takılabilmesi için namlu ucunda 1/2 UNF diş tüm silahlarda var ve bu da silah tanıtımlarında geçiyor,ayrıca susturucu getirtemiyoruz ithali yasak,
    • Bu sorunun yanıtıda tartışıldı,anlatımlarda var,aynen senin HW100 de olduğu gibi Quick fill Ç.. yani ve bir yerleri sökmeden doğrudan ön tüp ucundan doldurulabilecek ve her iki tüp de dolmuş olacak,
    • T12 nin dışında hepsinde Manometre var,bu konuda yazıldı çizildi,
    • Fotoğrafta görüldüğü üzere silahın yan sağında ve çok yumuşak kendine doğru çekip bırakıyorsun,rowelveri çeviriyor,
    • Tekli aparatı varmı sormam gerekiyor,çünkü kataloglarda geçmiyor,10mm ye kadar uzunlukta pelletleri kullanabilirsin,(bu bilgi kesin değil)
    • Her türlü hayali kurabilirsin bu konuda bir kısıtlama getirmiyoruz,arzu edersen .50" (12,7mm) kalibre namluda takarsın sen
    • Bu konu da işlendi kayıtlarda var,hattâ fotoğrafı bile var 3 kademeli ayarı var. ;)
    • Official Post

    Son soru
    Ne zaman elimizde olur aşağı yukarı
    Kaynak ayarlamak açısından

    Ön sipariş avantajlarından faydalanabilmen için 31 Aralığa kadar ödemeyi gerçekleştirmen gerekecek,kredi kartı da geçiyor,bonusa 12 taksitde

  • Mustafa abi satıcıda sadece bonus karta taksit varmış siz başka satış bayileride bakacaktınız satış içinbulabildinizmi acaba aksi takdirde benim fx in adanaya kadar gitmesine gerek yok taksitli alamayacaksam o zaman ben 1295 euro gladiatorün parasını size vereyim tüfek geldiğindede sizden alırım.saygılar.

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png