umarex nighthawk

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ilk kullandığımda biraz zorlanmıştım kutu açılışı


    ikinci seferde daha iyiydi.yada ben alıştım.ertesi gün zorakiyle atış yaparken 3-5 atışı tetiğin hafifliğinden kaçırdım adapte olana kadar.


    red dotun klikleri ters yönde.anlayıp ayarlamam zamanımı aldı.nedendir anlamadım.fabrika hatası mı yoksa trafiğin belirli ülkelerde soldan olması gibi bir şey mi bilemiyorum.yada benim gözler gidik çok küçük olduğu için oku seçemedim.


    sıfırlama yaptıktan sonra tam destekli bir şekilde yakın mesafeden bir tüple 80 atış yaptım.yine vaktim olmadığı için devamını getiremedim.tüpte hala hava vardı.müsait bir zamanda 5 mt üzerinde 1 tüple toplam kaç atış yapabiliyor bakıcam artık.

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • Sn ofis,


    bb atan pt92 tüpü sonuna kadar bitirirken cp99'un tüpünü atışlar çok yavaşladığından çıkardığımda hep az veya çok "tıssss" eder ama bu tıss artık keyifli atış yaptırmayacak kadar az kalmış bir havadır.


    Ben cp99 da 4 şarjör yani 32 atış sonra yavaşlamayı bariz hissediyorum. 5. şarjör epey alt vuruyor. 6.şarjör'ü genelde öylesine atıp tüpü değiştiriyorum.
    Çünkü sonrasında artık iyice yavaş atıyor, hatta bazen pellet şarjörü veya namluyu terk dahi edemiyor. Yani adam gibi attığı 42 atış ancak. Eğer nighthawk 80 düzgün atış yapabiliyorsa havayı çok verimli kullanıyor demek olabilir. Atışlarınızın ne kadarının "etkili sayılabilecek" hızda olduğunu da sayarak ve atışları ne şekilde yaptığınızı (atışlar arası şu kadar bekleyerek, x marka tüp,y marka pellet ile kapalı veya açık alanda vb) bilgilerle birlikte deneyip paylaşabilir misiniz?


    Selamlar.

    Ankara TR

  • bundan çıkan tıss sağlam :)
    ilk denememde de bu denememde pelletler hep hedefteydi.ilk denemede tetik ve red dot ile meşgul olduğum için kağıdı değiştirememiştim tek delikten geçtiği için de kağıdı deliyor mu emin olamamıştım.bu sefer son atışta dahi kağıdı iyi deldi.resimlerde 3. yada 4. şarjörden sonraki atışlar.


    red dotu sıfırladıktan sonra atışları çok seri yaptım.şarjör dolrdurma arasında bekleme oldu sadece.


    tüp ve pellet yanında hediye gelen gamo - gamo diabolo match. bu atıştaki pelletler 2. sefer kullanıldılar.


    kapalı alanda yaptım. co2 ile açık alanda pek atış yapacağımı sanmıyorum.


    atış için vakit ve mekan sıkıntım olduğu için bu şartlardan en fazla mesafe değişir. 5 mt ve en fazla 8 mt alanım var.


    aksesuarları da tamamlayıp takım yapmak için uğraşıyorum.lazer taktım.elimdeki ekipman tutamak yapmama izin vermedi ya takviye alırım yada tutamak.dipçik çalışmamda ağır ağır ilerliyor.

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • sonuna kadar bir tüpü bu gün test edebildim.
    5 mt mesafeden etkili 13 şarjör 104 atış yaptı.
    tüpte biraz daha hava kalmıştı lakin pelletlerin şarjöre oldukça sıkı oturması ve match tipte olmalarından kaynaklı kalan hava pelletleri itmeye itsede kağıdı delmeye yetmedi.

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)