Ahşap kundaktaki çizikler nasıl giderilir?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar, ahşap kundaklar üzerinde oluşabilecek çizikler veya deformasyonlar nasıl giderilebilir. Piyasada kundak ahşapları için kullanabileceğimiz bir vernik veya cila çeşidi var mı?

  • sıfır numara zımpara kullanarak kudagı komple yüzeysel zımpara yapıp sonrasında havayla tozu temizleyip dyo nun seffaf dolgu vernigi var sprey seklinde onunla önce bir kat atıp birgün dinlendirdikten sonra ikinci katını uyguladıgınızda güzel bir görünüm saglıyor tavsiye ederim

  • Eğer ezik varsa zımpara işe yaramayabilir. Çünkü çok derine inmek gerekebilir. O bölgeyi ıslatıp şişirmek gerekir, videoda bu işlemi ütünün buharı ile yapmışlar.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. - Peyami Safa


    Webley Tempest .177, Hatsan AT-P2 .22, Zoraki Ultra .177 & .22, Walther CP88 Competition .177, Sig Sauer P226 .177, Crosman 357 8" .177, Torun Magnum .25, x Sumatra 500 Long .25, x AirArms TX200 Carbine .22, x Diana Mod 46, x Gamo P23 .177, x Gamo PT85 .177, x Crosman 1077 .177, x Umarex Smith & Wesson M&P R8 .177, x Weihrauch HW45 .22