ARADIĞIM ŞARJÖRLÜYÜ BULDUM :)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • o paraya benelli remington mossberg ve daha niceleri alınır... buarada bu tüfek daha önce konuşuldu bu forumda , başlık açmadan bir araştırsaydınız.

  • 01.09.2015 itibariyle satışa sunulmuş olan tüfeği aramalarımda bulamadım benim bilgisizliğimden kaynaklanabilir. Yinede tavsiyeniz için teşekkür ederim bir paylaşım platformunda konu açmadan önce 2 kere düşünürüm. Forumda yarattığım kirlilikten ötürü özür dilerim. Ne gerek varki zaten adamlar yapmış ama ülkemizde nice benelliler remingtonlar var zaten Alın bir tane kullanın

  • Emrah bey 3000 tl piyasaya yeni çıkmış bir yerli tüfek için cok ciddi bir rakam hemde tüfek hakkında hicbir geribildirim yok. Tüfek zaten malumunuz Izmash Saiga 12 çakması tabiri caizse. Gördüğüm kadarıylada işçilik ve malzeme kalitesi zayıf. Amacım sizin hevesinizi kaçırmak yada başlığınızı kirletmek katiyetle değil aksine forum ahalisinin kesesini ve can güvenliğini düşündüğüm için uyarı yapma gereği gördüm. Buarada daha önce mehmetben ismiyle bir kullanıcı bu tüfeği pazarlamaya çalışmıştı başlık açıp sanırım moderasyon duruma el atmış. Sizi kırdıysam ben Özür dilerim durum bundan ibaret.

  • 01.09.2015 itibariyle satışa sunulmuş olan tüfeği aramalarımda bulamadım benim bilgisizliğimden kaynaklanabilir. Yinede tavsiyeniz için teşekkür ederim bir paylaşım platformunda konu açmadan önce 2 kere düşünürüm. Forumda yarattığım kirlilikten ötürü özür dilerim. Ne gerek varki zaten adamlar yapmış ama ülkemizde nice benelliler remingtonlar var zaten Alın bir tane kullanın

    ''Nice Benelli'ler Remington'lar mı var'' Siz hangi şarkıyı söylüyorsunuz?
    Tüfeği bırakın daha doğu dürüst nişangah montajı bile yapamıyor hiçbir üreticimiz. 300-500 atımdan sonra gözünüze fırlayan nişangahları fırlamadan sabitleyebilen 2 tane üretici firma var, onlarda namluya tam hizalayamıyorlar 8o nisan hattı ile nişangahın alakası yok. Yerli silahlarda kalite kontrol yok, işçilik karadüzen, parça kalitesi yok, belirli bir standart yok. kısacası yok oğlu yok, birde bunlara binayeten fiyatlar kol gibi. Delikli su borusu yapıp silahtan anlamayan zavallı milletimizin parasını höpürdetmekten başka hiçbirşey yok bu firmalarda.
    Nefret ediyorum yerli silah sanayinden, Ateşli silah gibi hayati önem taşıyan bir konuda :HİÇ BİR yerli silaha ve mühimmata güvenmem kesinlikle.
    Bırakın silahı daha mühimmat bile üretemiyoruz her partide her seride farklı yerlere atan, içine ne barutu bulunursa konulmuş standartsız fişeklerimizden bile hayır gelmiyor. Siz neyin bahsini yapıyorsunuz?
    Al en son klişelerimi kırıp bir akkar çift kırma aldım en yeni seri, ihraç modellerden , okadarda inceleyerek aldım piyasada yerli muadillerinden daha pahalı, peki ne oldu?
    Anlatayım sol namlu sağ namludan 4cm yukarı vuruyor 25m de , aman canım ne olacak 4 cm değilmi, Ha birde ard arda 200 slug atışından sonra sağ namluda patlatmamaya başladı 10 atıştan ikisini!! bunlar ne demek, benim ateşli silah mantığım için çöp demek, ateşli silah kötü günde insana lazım olur, karşınızda silahlı birisi var ve sizin tüfeğiniz patlamıyor, yada tam attığınız yeri vurmuyor <X ne dediğimi anladınız umarım.



    Hele şu dağlıoğlu ucubesine yemin ederim 1000tl bile vermem, tüfek diye evime sokmam, eğer ciddi ciddi o paraya o silahı alacak olan var ise, lafın gelişi söylemiyorum gidip akıl sağlığını bir kontrol ettirmeli.



    Saygılar.

    Benelli M4, Fabarm Sat8, Benelli Supernova

  • Değerli üyelerimiz yukarıda Komser ve Darkwish nickli arkadaşlarımızın paylaştıklarınçok değerli tecrübeler. Paranızı ve zamanınızı doğru ekipmana harcarsanız hem daha keyifli vakit geçirirsiniz hem de uzun vadede zarar etmezsiniz.

    AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

  • hocam bunla atışa gidersen askerde seni terörist diye vurabilir çok ciddiyim

    Kör sniper

  • Yerli silah alinacak ise kinetik sistem silahlari tavsiye ederim. Markalardan Stoeger ve Akdaş size çok problem yaratmaz.
    Ülkemiz ureticilerinin urettigi 3 marka ve model tufegi begeniyorum. İlki Stoeger M3000 ikincisi Akdaş 212 kinetik. Gercekten tum yerlilerden 1 tık ustteler. Bunlarin ardindan Ata Neo kinetik modeli geliyor. Ata neo kinetikleride klasik yerli kalitesinin uzerinde.

    Benelli M4, Fabarm Sat8, Benelli Supernova