Mod 125 vortex grupman

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bugün evde denediğim 10 m atışlar.Siyah ta ki üçlü dürbünlü atış diğer üçlü ise gez arpacık.Dürbünü ben ayarladım ama gez aldığım gibi duruyor.Kaç metreye ayarlı veriyorlar bilen varmı??

  • Üstadlar daha iyi bilirler ama gezin üzerindeki rakamlar 1 er metreyi ifade ediyor. Gezin ayarını sola çevirerek en kısığa alın. sonra kaç metreye atacaksanız sağa doğru çevirerek ayarlayın. yani bir tur atıp 1 rakamına tekrar gelindiğinde 11 metre olmuş oluyor.

    Kral Puncher Pro - 5.5, Beileshi 6-24x50mm AOEG
    Crosman C11 - .177 BB Co2
    Torpedo 150 sniper vortex - .22, Browning 3-9x40
    Zoraki Hp 01-02 Ultra - .177, Bushnell 3-9x40EG, FULL SET
    Mod 125 vortex - .22, Protector+Optima 3-9x32





    İnstagram ====> ApAdamm
    Twitter ======> ApAdamm


    Mesele Vatansa, Gerisi Teferruattır..!
    Ne Mutlu, Türküm Diyene..!

  • 10 metrede gezle üst vurduğunuza göre tahmini olarak 25 metreye falan sıfırlıdır.Siz kaç metreye istiyorsanız deneme yoluyla sıfırlarsınız yardımcı olması açısından hatsandaki gezdeki her bir tık 10 metrede 1 mm oynatıyor.Misal 1 cm sola atıyorsa 10 tık sağa kaydırmak lazım gibi.

    Hatsan nova tactical 22.cal
    Daisy powerline 980 177.cal/BBs




    Hatsan Nova Compact 22.cal
    Hatsan torpedo 100x 22.cal Trophy 22.cal
    Kral Puncher Maxi .22 cal
    Zoraki Ultra .177 cal
    Hatsan Mod 55s .177 cal
    Hatsan Torpedo 150 snip vortex .22 cal
    Mod 125 Snip Vortex .22 cal



    ;tufey#

  • 100 metrede ts 22 ile denedim 25 atışta anca vurdum şişeyi..şişeyi vurduğum noktayı durbunde belirlememe rağmen ikici kez aynı ayarla tekrar vuramadım.Her seferinde farklı yere gidiyo sanki saçma.

  • 100 metrede ts 22 ile denedim 25 atışta anca vurdum şişeyi..şişeyi vurduğum noktayı durbunde belirlememe rağmen ikici kez aynı ayarla tekrar vuramadım.Her seferinde farklı yere gidiyo sanki saçma.

    dürbün hangı marka ve dampa ayak var mı?

  • e normaldir o zaman hocam durbunde zaten ıs yok dampada yoksa şaşırmamak gerekir

  • Saolun yardımlarınız için arkadaşlar.Bu arada hatsan galatian 1 görünüş olarak hoşuma gidiyor ama performans olarak bilmiyorum. Hiç pcp kullanmadım ama düşünüyorum galatian 1 i :)

  • bana göre uzun mesafe atışlarında pellet ağır olmalı 18 grean gibi. ben gez ve arpacık tışına bayılıyorum. nişan alma sistemim şöyle önce 2 göz açık sadece arpacığa bakarak hedefi işsaretliyorum paralax oluşacak ama en net görüne görüntüye odaklanıp ben sağ elle tetik çektiğim için sol gözü yavaşça kapatıyorum gez yarını ondan sonra yapıyorum 100 de 75 vuruş oluyor. ama hedefi görmek lazım birde tetiği yavaşcezmek ve tetik düşünce pellet çıkana kadar silahı oynatmamak. mesla 75 metrede çöp konteynerinda ki şişeyi çok zor gördüğüm için mermiler hep yakınında geçiyor. demek istediğim hedef net görülmezse fluluğa atış yapmak şans işi ne giriyor. :)

    Hayat herkes için bildikleriniden ibarettir. Ne bildiğinize ne öğrendiğinize dikkat edin.
    Herşeyin bir şeyini ama bir şeyi herşeyini bilin bu size ustad dedirtir.
    mod 125 sniper vortex .22 kullanıcısıyım
    at 44 tac long pcp ve 6lt scuba tup :)