bu forumun farklılığının farkındamısınız değerli arkadaşlarım!!!!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • kıymetli airgun TÜRK forumu üyeleri ben ömrümde ilk defa bir topic açıyorum bunun sebebide genelde ilgi alanıma giren konularda daha fazla bilgi sahibi olup bu bilgilerden istifade etmek istememdi ancak burada bildiği herşeyi ve sorulan herşeye samimiyetle açıklayan bir insanla karşılaştım adı MUSTAFA SERDAR Beyefendidir.Farklılığın farkındamısınız diye soruyorum çünki burada böyle bir ADAM var adam diyorum çünki bu kelimeye çok değer veririm.Maalesef bu toplumda bu kelimeyi hakedecek çok fazla insan kalmadı.İçimden geldi bu başlığı MUSTAFA beye ithaf ediyorum.saygılar sunuyorum herkese.sizlerinde konu hakkındaki yorumlarınızı ve düşüncelerinizi merakedyorum.biz daha önce Mustafa beyle ilgili düşüncemizi herdefasında belirttik diyen arkadaşlara sözüm şu ,bu topic yeri geldiği için saygı sunulan bir insan için değil.hakikaten bunu hakeden birisine iftaf edilmiştir.tekrar saygılarımla.TOYGUN ALİ DİNCER.

  • farkındayım 3 ay önce üye oldum hergün buradayım yuvam gibi oldu desem yeri var daha kimseyi tanımadan çoğu isimleri seviyorum forumdaki herkese slm xmashallo.gifMUHARREM KAPLAN

  • tabikii yoksa hergün saatlerce burda işimiz ne araştırdığım kadarıyla bu forum 1 numara kıymetini bilelim forumda emeği geçen herkese başta mustafa serdar abiye teşekkürler herkse selamlar hüseyin çelik ;d;

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • Bu forum sadece bilgilerin paylaşıldığı bir yer olmaktan çıkmış, aynı zamanda Türkiye'de havalı silah sanayiine yön verir hale gelmiştir. Siz zannediyor musunuz ki eğer Mustafa Bey Katresu/Yatagun yapılanmasına gitmeyip, FX, BAM vb. markaları iç piyasaya sokmaya kalkmasaydı, Hatsan veya diğer yerli üreticiler yeni modellerini ucuz fiyatlarla iç piyasaya süreceklerdi veya PCP imalatına soyunacaklardı? Bence hayır. Ne zaman ki iç piyasanın ellerinden kaymakta olduğunu hissettiler, yerli kullanıcılara dönük faaliyete başladılar. Mustafa bey havalı silah hobisinin gurusu olmayı haketmiştir ve kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • Kesinlikle katılıyorum.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

    • Official Post

    Arkadaşlar beni mahçup ediyorsunuz, ^^


    Maretta Ali bey bir kaç kez,çok fazlasıyla teknik sorular yöneltti bana (pm den) ve bende elimden geldiğince bilgilerimi paylaşmaya çalıştım,aslında pm den yanıt vermiyorum,nedeni ise,günlük foruma ayırabildiğim zaman içerisinde şahsa özel bilgi paylaşımını doğru bulmuyorum,çünkü diğer forum üyelerimizin forumda yazdıklarını takip edecek zamanımdan çalıyor,


    Benim hayatım boyunca ilke edindiğim,doğru olmak,yardım severlik,paylaşım ve önyargısız,öncelikle olaylara ve kişilere pozitif yaklaşımın zaman çnde kaybettirmeyip aksine kazandırdığına olan inancımdır,derler ya 3 "günlük dünya" kimse baki değil,hepimiz gelici ve geçiciyiz,aslolan yaratan ve bilgidir ve bilgi tecrübe ile kendini yeniler,birileride bu bilgileri gelecek kuşaklara taşıyorsa ne mutlu,ne mutluki günümüzdeki teknolojik araçlar,artık bilgiyi çok daha çabuk ve çok daha uzaklara çok kısa sürelerde taşıyabiliyor,bu forumda en bilgisiz olanımızın bile sorduğu bir soru,sorunun soruluş şekli itibariyle,düşünen için yep yeni fikirlerin kapılarını aralıyor ve üreten beyinleri teşvik ediyor,yeterki samimi olalım.


    Cümlemin sonuna şunu eklemek istiyorum,"öğrendiğin bilgi senin malındır,dilediğin gibi kullanabilirsin" yeterki Ahmet söylemiş,mustafa söylemiş,önemi yok,bilgiyi paylaşınki,düşünen beyinler bu bilginin sonrasını düşünmeye kendilerini odaklasın.

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?