güçlü ve hafif pcp önerisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Gücü minimum 100 ft olan pcp tüfek arıyorum, bütçe olarak bir üst limit yok. aklıma daystate air ranger geliyor bu silah da ağırlık olarak fazla geliyor bana, istediğim istikrarlı atış ve bir o kadar tahribat ve de mümkünse biraz hafifi bi silah şimdiden yardımcı olan herkese tşkler.

  • Wolverine .303 hi-lite. İstediğiniz tarzda bir tüfek ancak Türkiye'de şu an satılmıyor. İkinci el olarak aramanız yada yurt dışından getirmeniz lazım.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Oncelikle onerilere tskler, baska onerisi olan var mi acaba trde bulabilecegim tufek hafif olsunda 100ftden biraz dusuk de olabilir.tskler

  • Ne yapacaksınız 100fpe havalı ile öncelikle onu ögrenebiliiyiz?

    Benelli M4, Fabarm Sat8, Benelli Supernova

  • sizce? bu soruyu sordugunuza gore akliniza biseyler gelmis olmali 100ft havali silahin satilmasi kanun disi degilse ben almakla nasil bir hata islemis olabilirim? Ne yapacagima gelince tahribatli havali tufekleri seviyor olabilirim, yurtdisi avlarimda da kullanicak olabilirim, marka model olarak bana tavsiyede bulunsaydiniz cok daha minnettar kalirdim

  • Minnettar kalmayın, ben böyle abesle iştikal sorulara, soruyla karşilik veriyorum çünkü.


    100 fpe havali silaha sadece tahribat icin verecek kadar cok paraniz varsa gidin bir .22LR yivli alin. Vergisi dahil havalidan daha ucuza gelir. Tepme ve ses olmadan cok daha uzaga, cok daha isabetli ve tahribatli atislar yaparsiniz, ayrica yivli tufek sahibiyim dersiniz en azindan. Ve havalida kullanacaginiz optik dahil tum aksesuarlarida .22lr de kullanabilirsiniz.


    Nasil olsa100fpe havali ile ulkemizde av yapmayacaksiniz, .22 ilede yasak.


    Yurt disi av yaparim dediginiz icin soyluyorum.
    .22 ile yurt disinda av serbest, moderatorde takabilirsiniz, ayrica muhimmati sizin havaliya bulabileceginiz peletten daha bol ve ucuz bulunuyor. Ve sınır yok muhimmatta.


    Yada size 36 cal şoklu bir av tufegi tavsiye ederim. Turkiyede Avda yapasiniz, atista, hemde yasal ve alacaginiz havalinin 1/20 fiyatina.

    Benelli M4, Fabarm Sat8, Benelli Supernova

  • ben 22lr ya da pcp almak arasinda kalsam boyle bir soru sorarak konu acardim ztn her 100ft havaliyla av yapilan ulkede 22lr ile yasak diyemi yapiyor yapanlar bu bir zevk meselesi bence siz benim para kaybetmeme uzulmekten daha baska dusunceleriniz var ki ne yapacaksiniz 100fpe havaliyla once onu soyleyin demissiniz herkes hangi tufegi alacagini tavsiye alirken ne amacla alacagini belirtmeli diye bir forum kurali okumadim.Yani konuma mesaj yazarken oyle bir uslubunuz var ki cumhurbaskanina suikast icinmi aliyorsun der gibi, ilk yazdiginizi hic yazmasaniz 2inci bolumdeki bazi satirlar dikkat edin bazi satirlar diyorum size bir 22 lr oneririm cok daha mantikli olmazmi ucuza da gelir tarzinda olsaydi tartismadan cok bilgi alisverisi olurdu