Bt65 tüpü Boşaltmali miyim ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar Arkadaşlar ...
    Uzun zamandır bahçe evimizi satıp tekrardan şehir yaşamina hapsoldugumdan beri foruma yazamiyordum .. Umarim tüm arkadaşlarim iyilerdir ..
    Arkadaslar benim sorum yaklasik 8 aydan beri kullanmadigim bt65 w rb lw havali silahimi bundan sonra uzun sure de kullanamayacak gibi olmam sebebiyle hangi kosullar altinda saklamaliyim ... Silahimi satmak istemiyorum kesinlikle.. Tüpün icinde 130 bar hava var onu bosaltayim diyorum once .. Sonra namlunun ici zamanla pas vs tutmasin diye silah yagiyla dis ic yağlayayim uzerini posetleyim sakliyayim diyorum siz ne derseniz .. Baska Napabilirim ? Cok tesekkurler...

    ****Hatsan Bt65 RB-W LW .22****

    ****Kral Arms Puncher Pro .22****

    ****Hatsan Mod 25 Special Edition .177****


    İnsanın daha iyisini isteme arzusu bitmediği müddetçe, elinde ne varsa hepsi emanettir ona...

  • Tüpün havasını tamamen boşalt. Yada 30-40 bar civarında bırak. Dürbünü sök. Tüfeği tamamen sök bol yağlı bezle tüm parçalarını temizle ardından kurula. Tekrar yağlı bir bezle tüm parçalarını sil parçalar hafif yağlı kalsın. Sonra parçaları birleştir. Namluyu yerine takmadan yağlı bezle temizlenene kadar harbile. Ardından namlu içini kuru bezle harbile. Daha sonra hafif yağlı bezle namluya harbi çek ve namlunun ağızını bir pelletle tıka ki hava girmesin. Ardından namluyu da tak yerine. En son olarak namlunun dışını yağlı bezle iyice sil ama kurulama. Dürbünü tüfeğe takma. Tüpü takabilirsin takmayada bilirsin. Ama tüpün havasını tamamen boşaltmış şekilde takarsan tüp valfinin sürekli açık kalacağını unutma. En son olarak tüfeğin hepsini içine alacak bir poşete koy havasını al ağzını bağla hava girmesin. Sonra taşıma çantasına koy ve atış yapacağın güne kadar sakla. Ama sakın bu şekilde atış yapma çünkü tüfek aşırı yağlı bırakıldığı için aşırı basınç altında yağ ve oksijen ikilisinin ne yapacağı belli olmaz. Kolay gelsin.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.