ESER ES-92 4,5 CAL Havalı Tüfek Ayrıntılı Söküm İşlemi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamlar saygıdeğer forumdaşlarım.Elimde bulunan ESER marka ES-92 model havalı tüfeğin en ince ayrıntısına kadar sökümünü yaptım.Normal de sağlam bi havalı tüfek olsaydı yani yayı sağlam olsaydı bu sökme işlemini yapmazdım.Bu tüfeğin yay arızası olduğundan dolayı sökümesini takmasını kolaylıkla yapabiliyorum. Şunu da söylim.Baya bi parçası varmış yav.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.



    UYARI:TÜFEĞİNİZİN YAYI SAĞLAM İSE KESİNLİKLE BU SÖKME İŞLEMİNİ YAPMANIZI TAVSİYE ETMEM.

  • videolara devam etme niyetiniz varsa,yeterli ışık ve açısı iyi ayarlanmış sabit bir kamera ile çekimler daha başarılı olacaktır.

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • Benim ilk havalı tüfeğimdi es92, fabrikasından almıştık Düzcede zamanında hey gidi hey :) Yıllar önce bir arkadaşıma hediye ettim.
    Nostalji yarattınız bende. Teşekkürler.

    Ankara TR

  • Benim ilk havalı tüfeğimdi es92, fabrikasından almıştık Düzcede zamanında hey gidi hey :) Yıllar önce bir arkadaşıma hediye ettim.
    Nostalji yarattınız bende. Teşekkürler.

    Pek ayrıntılı ve kaliteli olmadı ama elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım.