Yağlama için yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • beyler birşey sormak istiyorum ben şu yeşil gres yağ uygulamasını yapmak istiyorum yalnız o yağı nerde bulucağımı ve nasıl uygulıyacağımı bilmiyorum tüfek patriot ayrıca silahla 1200 kusur atış yaptım değişmesi gerekn parçaları var mıdır?ayrıca gücunu arttırmak için ne gibi işlemler yapabilirim?yardımcı olursanz sevinirm


    not:silahta yeni birşey farkettim tüfeğin üstündeki vidalar gevşiyor tekrar tekrar sıkmam gerekiyor acaba bu normal midir yoksa benm silah mı kafayı yedi :wacko:

    Webley patriot .22 -- 3-9x40 bushnell + tek parça ayak


    Walther cp99 compact 4.5


    Torun 4.5 heralde 4 sene önce almışımdır(ilk deneyimim)


    Walther cp99 -- 9mm kurusıkı


    Voltran f92 -- 9mm kurusıkı

  • Yağ ve yağlama konusunda forumda detaylı bilgi ve resimli anlatımlar var biraz araştırırsan görürsün. Patriotun gücünü artırmak "kredi kartıyla nakit çekmek" ile eşdeğer. ;şrofls;. Daha fazla güç tüfeğin tez zamanda malulen emekli olması demektir. Vidaların gevşememesi için loktite kullanabilirsin. Bununla ilgili detaylar da forumda mevcut.

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • not:silahta yeni birşey farkettim tüfeğin üstündeki vidalar gevşiyor tekrar tekrar sıkmam gerekiyor acaba bu normal midir yoksa benm silah mı kafayı yedi :wacko:


    Aynı sorun benim patriottada var. Hatta bigün tetiğe basınca gez yerinden fırladı.


    Anladığım kadarıyla yağlamak tüfeği kendine getiriyor ama korkuyorum. Kıt makine bilgimle o ayrıntılı bakım işlemini inceledim ama keçeye yağ deydirilmemesi gerekiyormuş. Bende yerini bile bilmediğimden hiç dokunmadım. Tamircilere gidip sorucam bakalım.

    Her Türk Asker Doğar... X]#+,


    Webley Patriot 5.5mm (1. nesil)

  • aynen abi ya daha önce torun marka tüfeğimi söktüm 1-2 kere tamam genel olarak ne nedir biliyorum ama keçe v.b şeylerı tam bilmiyorum bildiğim kadarıyla kağuçuk yeşil gress uygulaması gücüde arttırıyor...tabi haliyle herkezin hoşuna gider güç artışı neler yapılması gerektiğinide bi bilsem tam olucak ^^ ayrıca moderatörde bulma yada yaptırabilirsem yaptırmak isterim sonçta baya ses çıkıyor dikkat çekiyor ^^:thumbdown:

    Webley patriot .22 -- 3-9x40 bushnell + tek parça ayak


    Walther cp99 compact 4.5


    Torun 4.5 heralde 4 sene önce almışımdır(ilk deneyimim)


    Walther cp99 -- 9mm kurusıkı


    Voltran f92 -- 9mm kurusıkı