Hatsan pcb Pompa sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar anlatacağım konu ne yazıkki yerli üretim yapan firmalarım kullanma klavuzlarına ne kadar önem ""vermediklerinin"" kanıtı olabilecek düzeyde..ne yazıkki elin yabancısına bile ne kadar önem verdiklerini türkiyedeki kullanıcılarıda ne kadar görmezden geldiklerini anlatan bir örnek Sorun ise Şöyle:


    ismi lazım olmayan av bayinden kral arms puncher bullpup aldım ve yanında pompa istedim bana hatsanın pompasını gönderdiler pompa içinden tarzanca şu parçayı takın şunuda şuraya ekleyin gibi detay verilmeden anlatılmış zaten toplamda a3 boyutunda bir kağıda yazılı bir şekilde bir klavuz çıktı pompayı gösterildiği gibi tüfeğe taktım 2 saat boyunca pompaya zarar vermemek için ara ara dinlenerek hava bastım ama tüfeğe takılan kısımda kaçak vardı boşa basmaktan öteye geçmedi o sinirle firmayı aradım ve arızalı olabileceğini ürünü iade etmek istediğimi söyledim firmadaki arkadaş bağlantı oringlerini ve bağlantı şemasını bir kağıda çizerek bana whatsapp'tan gönderdi o şekilde sorunu çözdük ve tarihi açıklamada ise satıcı arkadaşın ağzından geldi """" ne yazıkki satılan pompaların %80 ninde bu gibi şikayetleri aldığını klavuzların bu konu hakkında bilgi içermediğini söyledi bende anladım ki bu işler yurtdışındaki gibi işlemiyormuş salla pati iş yapmanın ne cezası var nede kontrol edeni olan bizim insanlarımıza oluyor sıkıysa bu hataları avrupada yapsın hatsan bu sorun bi aralar otomotiv sanayindede vardı düşük kaliteli malları iç pazara kaliteli olanları daha düşük fiyata avrupaya kendi insanını enayi yerine koyan sadece bizler varız heralde dünyada ...

  • Aynı olayı ilk gün ben de yaşadım. Oringin birisini eksik takmışım. Pompa devamlı dışarı basıyordu. Başvuracak düzgün bir kılavuz da yoktu içinde. Ertesi gün çözebildim. Ama ilk gün tadımın kaçmasına engel olamadım

    Airarms S510 Extra Fac 5,5 mm.+ Hawke Sidewinder 30 8-32x56 20xHalf Mildot
    Gamo Hunter 440 5,5 mm. + Optima 3-9x44 E
    Hatsan Mod 125 4,5 mm. + Tasco 6-24x50 AOE
    Gamo PT 80 4,5 mm.
    Zoraki Ultra 4,5 mm. + Sightmark Reddot

  • Bir hafta kadar önce Hatsan Galatian ıv model bir pcp tüfek ve hatsan marka el pompası aldım. Bu pompa ile dolum yaparken ibre 100 Bara geldiğinde pompalamaya devam ettiğim halde dolum yapmıyor. Bunun nedeni konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.