Ceviz kundakla ilgili yardim

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Oldukça hoş duruyor güle güle kullanın :)

    - Hatsan Nova Compact 5.5mm - Vector Optics Sentinel 10-40x50

    - Hatsan Mod 125 Vortex 5.5mm- Hawke 3-9x40AO

    - Zoraki HP-01 Ultra 4.5mm - Bsa 8-32x40AO



    - Ruger P85 9mm
    - Tariq 951 9mm
    - Umarex Smith Wesson Combat
    - Ekol Voltran ASI -Full Automatic-
    - Canas Magnum 9mm -Full Automatic-


    '' Silahının dolu veya boş olması değil, arkasındakinin akıl dolu bir insan olmasıdır asıl önemli olan.''

  • ahşap ile alakalı işlerde ben ucuz japonya yapışkanı kullanıyorum vernikten daha iyi koruyor. Bıçakların saplarını bazen yeniden şekillendiriyorum ve 260 kumlu zımpara kullanıyorum. Evvela çiziyor fakat arası dolmaya başladıkça daha hassas aşındırıyor. Sonrada japonya yapışkanı sürüyorum.
    Hiç deneyen oldu mu.

  • arkadaşlar silikon yağın cilde zararsız olduğu ve elimde bulunduğu için pompa ile gelen silkon yağ ile deneme amaçlı puncherimin kundağına hiç zımpara yapmadan bir kat sürdüm,kuruduktan sonra gayet güzel olduğunu gördükten sonra bir kat daha sürdüm bu sefer daha da iyi oldu,sadece az yağıladıktan sonra kundakta nereleri pürüzlü olduğunu daha net belli oldu,bir zımpara ile düzelttikten sonra üçüncü kez yağlamayı düşünüyorum,sadece ceviz kundaklı kral marka pcp tüfek almak isteyen arkadaşlara tavsiyem kullanmadan önce ilk iş kundağı yağlamaları olsun,benim sadece bir kaç kez atışa gitmeme rağmen daha önceki yorumlarda belirtildiği gibi kundakta terden dolayı beyazlama ve kirlenme benzeri lekeler olustu,yağladıktan sonra beyazlıklar kayboldu ama o koyu renkli izler kaldı onları da kısmetse zımparaladıktan sonra gidereceğim,yağılamak hakikaten kundağı güzelleştiriyor, dokunuşlarımda bile fark ediyorum daha ipeksi his veriyor, görüntüsü çok daha güzel oluyor ve asıl amacı da dış etkenlerden koruyor.