OPTİMA DÜRBÜNLERİ ÇEVİREREK AÇMA

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar abilerim, kardeşlerim. @yasins abim başını baya bi ağrıttım :D Kendisi optima dürbününü güçlendirmeyi başarmış birisidir ben de onun söylediklerini uygulayarak mod 125lerde en keskin atışları yapmayı sağlayabilmek için yapılması gerekenleri yeni bir konu açarak resimlerle adım adım uygulamasını göstereceğim. Lakin önemli bir sorunum var. İnternette bir konuda bu dürbünü demir testeresiyle kesip açmışlar ama bu hiç mantıklı değil. Dürbünü çevirerek açabiliyoruz ancak loctite sürüldüğü için biz ne kadar uğraşsak da açamadık. Bu loctiteyi nasıl etkisizleştirebilirim? Kaba kuvvetle başaramadık akıl yolu yöntemler gerekiyor :)

    Mod 125 Sniper Vortex 5.5


    VEFALI TÜRK GELDİ YİNE, SELAM TÜRK'ÜN BAYRAĞINA

  • İnternette o tip yazılara itimat etmesin kimse o siteyi biliyorum silahı rastgele inceliyor herhangi bir veriye dayanmadan uyduruyor , dürbün açılmaz çünkü içindeki gaz kaçtıktan sonra görüntüsü bozuluyor benim tavsiyem dürbün yerine monte ayağını güçlendirmeniz dürbün dışardan müdahaleye müsait değil.Ama fazlaysa söküp inceleyebilirsiniz.

    "Ali Bumaye"!!!

  • Durbun sorunumu allaha sukur hallettim. Yarin kapsamli bir konu acip anlatacagim. Durbunun icinde nitrojen gazi var onu hic dusunmemistim. Netlik bozulmaz ama buguyu onluyor o gaz.

    Mod 125 Sniper Vortex 5.5


    VEFALI TÜRK GELDİ YİNE, SELAM TÜRK'ÜN BAYRAĞINA

  • mod125in varsa herşey mübahtır :)

    ATA Venza .12cal evil.png +;tuftabV#
    W̶e̶i̶h̶r̶a̶u̶c̶h̶ ̶H̶W̶1̶0̶0̶ ̶T̶ ̶F̶S̶B̶.̶2̶2̶
    V̶e̶c̶t̶o̶r̶ ̶C̶o̶u̶n̶t̶e̶r̶p̶u̶n̶c̶h̶ ̶6̶-̶2̶5̶X̶5̶6̶ ̶F̶F̶P̶
    ̶V̶e̶c̶t̶o̶r̶ ̶S̶e̶n̶t̶i̶n̶e̶l̶ ̶6̶-̶2̶4̶X̶5̶0̶ ̶E̶-̶S̶F̶ ̶
    ̶H̶a̶t̶s̶a̶n̶ ̶M̶o̶d̶ ̶1̶2̶5̶ ̶S̶n̶i̶p̶.̶ ̶V̶o̶r̶t̶e̶x̶ ̶5̶.̶5̶ ̶
    ̶O̶p̶t̶i̶m̶a̶ ̶3̶-̶9̶x̶4̶4̶E̶
    ̶K̶r̶a̶l̶ ̶P̶u̶n̶c̶h̶e̶r̶ ̶B̶r̶e̶a̶k̶e̶r̶ ̶S̶ ̶B̶u̶l̶l̶p̶u̶p̶ ̶5̶.̶5̶ ̶
    ̶B̶S̶A̶ ̶D̶e̶e̶r̶h̶u̶n̶t̶e̶r̶ ̶8̶X̶3̶2̶-̶4̶4̶