Weihrauch HW97K 4.5 cal. WFTF Kurallarına Uygun mu?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sevgili arkadaşlar 4.5 cal. bu silahla resmi yarışmalara katılabilmem için 16.3 J olması gerekiyor. Bu silah kutudan çıktığı haliyle buna uygun mu ya da bunu nasıl sağlarım? Yoksa baştan fabrikadan böyle bir silah mı ısmarlamam gerekiyordu? Sadece yayı değişerek bu sağlanabilir mi?

  • hw97k 14-15 fpe civarı bir güce sahip. kendiniz veya bir bilenle tüfeği söküp yayı kısaltarak gücü düşürebilirsiniz. veya yurtdışından ft müsabakalarına uygun conta ve yay kitlerinden de sipariş edebilirsiniz.

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

  • Belli bir kullanım ve çalışma süresi sonrası 12 fpe'ye düşer mi acaba bu yayın gücü? Bir de bu gücü ölçebileceğim aletleri nereden temin edebilirim?

  • abi 12 fpe için yayın değişmesi gerekir, uygun fiyata forumlardaki ikinci el chronolardan temin edebilirsiniz yada http://www.chronoscopes.com/


    bendede mevcut olan linkteki mini chrono 'yu yurtdışından nispeten uygun fiyata temin edebilirsiniz. İstanbulda oturuyormuşsunuz ben İzmirdeyim aynı şehirde olsak yardımcı olabilirdim, İstanbullu arkadaşların bir buluşmasına katılarak da ücretsiz chrono desteği alabilirsiniz. hw97k fabrikasyon çıkışlı 13-15 fpe aralığında güç üretir müsabakaya limitinin üzerinde neyazıkki

    ||

  • Sevgili Doktorum biz istanbuldayız.Haftasonları reşadiye çekmeköydeki atış alanımızda buluşuyoruz.Telefonunuzu verirseniz size konum atarım.Hertürlü teçhizat konusunda yardımcı oluruz.