Hatsan power teknik bilgi ve yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaslar hatsan power marka 5.5 kırmalı havalı tüfeğim var. Yaklaşık 8 yıl önce aldım. Şimdiye kadar rastgele değişik atışlar yaptım. Şimdi ise daha teknik atıcılık yapmak istiyorum. Tüfeğin namlu çıkış hızı vs bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Nette sanki böyle bir silah üretilmemiş gibi hiç bilgi yok

    Hangi pellet tipini kaç m atışında kullanmaliyim vs


    50 60 m den teneke kola kutusunu vurabiliyorum. Pellet olarak avsan sivriv 5.5 kullanıyorum.

  • Hatsan ' ın power modelini hiç görmedim şu an yok sanırım , pelet konusu tamamen tüfeğe bağlı her namlu her peleti sevmiyor onun için deneyerek bulmalısınız bu anlamda tavsiyem ekonomik olanlar ; Gamo pro expander , Gamo pro hunter, Gamo pro magnum, 25 -30 metrede hedef kağıdına atarsanız match tipi ; ucu düz olduğundan çok net delikler oluşur uzaktan vurduğunuz yeri net görürsünüz, sivri uç; teneke kutu gibi hedefte delicilik istendiğinde uygundur, domed (kubbe başlı) "uzun mesafede daha istikrarlı yol alır , Expander ; vurduğu noktada maximum tahribat istendiğinde uygundur, Gamo ya muadil Krm kullanıyordum son aldıklarım çok kötü çıktı o yüzden tavsiye etmiyorum.

    '.




    ]