Bipod Modifikasyonu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba. Stoeger atac bipodunu hiçbir yerde bulamadığım için, yüklediğim resimlerdeki dürbün ayaklarının vidalı kısımlarını ve bipodun ayaklarını tek tek kesip birbirine kaynatmak gibi bir düşüncem var. Siz ne düşünüyorsunuz veya başka bir alternatif çözümünüz var mı?

    One Shot One Hit

  • Alüminyum malzemeyi kaynatmak için gaz altı kaynağı lazım. Dürbün ayağı alt kısımdan frezelenip 22 mm raya monde edilebilir. Aslında kurtarsa direk dürbün ayağına kırlangıç freze ile kanal açılsa daha iyi olur.

  • Alüminyum kaynağıda tam bela, ikitelli sanayide aluminyum soğutucu kaynak işlemi yapan ustalara benzer bir işlem yaptırmıştım, ama artık çinli kardeşler nasıl bir alumniyum kullandı ise adamın anası ağladı, Bipod + dürbün ayağı + kaynak işçiliği + kaynak sonrası eloksal = atacbipod + amerika gönderim ücretini geçebilir.

    SIG SAUER P226
    ZIGANA-T
    SARSILMAZ CONCORDE
    HATSAN MOD-125 (tuning)
    HATSAN TORPEDO 155
    HATSAN AT-44 LONG
    HATSAN BT-65 ELITE
    HATSAN BT-65 BULLPUP
    AZAZEL 50.CAL PROJECT
    DERYA MK-12 FULL
    DERYA MK-12 61cm (tuning)

  • kaynak yerine freze ile traşlayıp ondan sonra hafif kanal açıp birbirine geçirp ortadan tek konik avşa kafalı vida ve somun ile sıkmak daha temiz ve kolay olur diye düşünüyorum.