hercules pcp tüfek regülatör takılıyormu ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • s.alekum arkadaşlar bende hercules pcp havalı tüfek var buna regülatör takılıyormu takılırsa nereden taktırabilirim ??

  • Tanışalım bölümünde kendinizi kısaca tanıtınız.


    Profil bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurunuz.


    Foruma hoşgeldiniz.

    AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

  • Bu forumdakilerin bilgilerine ihtiyacınız varsa önce saygınızı göstermelisiniz. Madem buradaki insanların sizden çok şey bildiğini düşünüyorsunuz o halde onlara saygı duymalısınız.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Dolandırıcılık yaptığınızı kimse söylemedi. Söylediklerinizle üslubunuz saygı konusunda çelişiyor. Ayrıca büyük harfle yazmak bağırmak anlamı taşıyor. Bu da bir saygısızlık biçimidir.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Eğer kızmak zerre kadar içimden geçtiyse istediğinizi deyin benim öyle bir niyetim yoktu ve büyük harfle yazmanın bağırmak anlamına geldiğini sizden duyoyorum ayrıca öyle bir ifade ettimsemde özür dilerim ben burda kimseyle kavga etmeye gelmedim sadece bir sordum cevaplanırsa sevinirim kimsede cevap vermezse kafasına silah dayayıp cevap alacak değilim saygılarımla..

  • Günümüzde yaygın olarak kullanılan regülatör uyulamaları malesef hercules' e göre değil. Ancak uğraşılırsa regülatör uygulaması bir şekilde yapılabilir. Bunu net şekilde söyleyemiyorum çünkü hercules' i söküp inceleme şansım olmadı. Burada başka bir konu var. Hercules' i adından söz ettiren belkide tek özelliği olan güçlü atışları 220-230 bar civarında yapıyor. Tüp dolum basıncının da 250 bar olduğunu düşünürsek 20-30 bar için regülatör uygulamasına gerek var mı önce bunu düşünmek lazım. Yani 220 bardan sonra sürekli atış gücü düşecek.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Basınç düşmesinden dolayı menzilinin azalacağı aşikar ancak tahminimce 180 barda bile 200 metreye rahatlıkla atabilir. Bu konuda en iyi bilgileri hercules kullanıcıları verebilir. Eğer uzak mesafe atışı yapacaksanız herculesin alternatifleri mevcut üstelik daha ucuz. Hercules+dürbün+scuba(kesinlikle 300bar) bu setin ortalama maliyeti yaklaşık 3500₺. Aynı mesafeye daha ucuza ulaşabilirsiniz.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • zaten şuan elimde scuba tüp mevcut dürbün orta yollu eski tüfğimdenn kalma daha uzun mesafeli atışlar yapmadım o yüzden dürbün ne derecede bilmiyorum ama sabit barda atış olmamasıda kötü bir durum sanırım bar düştükce pellet aynı noktaya gitmeyecektir :(