diana mod 460 magnum yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selamlar öncelikle arkadaslar diana mod 460 tüfegi bi yaglayıp bakım yapayım dedim ama yapmaz olaydım. simdi çıkardıgım yayı yataga yerleştiremiyorum. okadar serttki pimini takıp herseyini kapatayım diyorum ama mekanizmayı bi türlü yataga yerleştiremedim yayı bastırıp pimi gerçirip mekanizmayı kapatmalıyım ama çok zor belli bi yere katar yayı itiyorum ama gerisine gücüm yetmiyor. ne yapmalıyım sizce.şimdiden yardımlarınız için tesekkürler

  • Av Doğa Türkiye Yetkili Satıcısı ile görüşün.

    Halil ÖZAK
    20.01.1967

  • Merhabalar yaylı tufeklere uzun ve guclu yay takmak gercekten sıkıntı olabiliyor özellikle yardımcı malzemeleriniz yoksa,Zetax abinin enson junior silahının modifiye resimlerindeki sistem basit ve kullanıslı oyle birsey yapabilirseniz (işkence yardımı) cok zorlanmassınız ya da benim gibi yayı takarken kendinizi (yaklasık 100 kg ) ve sırtınıza bir kişi daha alıp yayaın ustune abanabilirsiniz ama pim ve tetik yerleştirme biraz zor olabilir.Ya da buyuk mengeneli matkap (yada adı tam olarak ne ise ) olan biri varsa tanıdıgınız namluyu söküp pistonu matkabın altına koyup sıkıstırarak yapabilirsiniz ben en kolay bu sekilde yapmıstım.Ama kesinlikle dikkat edilmesi lazım yayı fırlattırırsanız tehlikeli olabilir elimde sayısını hatırlamadıgım kadar izleri var ...Olmadı yetkilisine gonderip yaptırabilirsiniz Kolay gelsin.Saygılar...

  • Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Burada tüfek sökme takma videosu buldum
    umarım işine yarar .

    Gamo Hunter 440 4,5 mm
    Gamo cfx 4,5 mm Tasco 3- 9 *40
    Benjamin Discovery 5,5 mm Nikula 6-24*50

  • youtube da airgun spring compressor olarak aratin, ihtiyaciniz olan benzeri bir alet yapacak/yaptiracak ortaminiz veya el aletleriniz yoksa en dogrusu av bayine goturup yardim istemek.

    ||

  • çok tesekkürler yardımlarınız için en sonunda yaptım.saygı ve selamlar

  • üstteki videoda dikkatimi çeken şey yağılamak için herhangi bir yağı değil de grafit tozu kullanıyorlar,ben yağılamak için kapalı tip rulmanlarda da kullanıldığını biliyordum ama pistonlu havalı tüfekte yeni gördüm,asıl işin ilginç kısmı da burada da sıkça bahsedilen yeni silahlar için "dizelleme" olayı bu gibi uygulamada kanaatimce tamamen ortadan kalkmasıdır,acaba bu tozu silahlarında kullanan arkadaşlar var mı veya yağı yerine bu kullanılsa ne gibi faydaları veya zararları olabilir.