89 metre pin pon...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese selamlar, pazar gunumuzü ailecek degerlendirmek istedik yerler çamur,hava serin birazda esintiye rağmen mangalımızı yaktık,karnımızı doyurduk.deredeki suyun ve doğadaki kuşların sesi atış iştahımızı kabartırınca bagajda gozumuze takılan pinpon topu cok cekici geldi ve hedefimiz oldu.Ailecek oldugumuzdan konusmalar için kusura bakmayın hepsini kesmek videoyu cok bozar diye cok kurcalamadım...iyi seyirler....

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Sormayın kız 2 dakikada bir hadi sırabende,bitmedimi,yeter artık diye fırsat vermiyor sagolsun...

  • Hocam Japonlar bile böyle oynayamıyor elinize sağlık :D

    Mod 125 Sniper Vortex 5.5


    VEFALI TÜRK GELDİ YİNE, SELAM TÜRK'ÜN BAYRAĞINA

  • Arif abi eline, yüreğine, gözüne sağlık. Videolari hayranlıkla takip ediyorum hep. Abi sende değişik kundakli bir at44 vardı onu ne yaptın?
    Bu at44 dede regülatör varmı?
    Görüşmek üzere

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Hocam Japonlar bile böyle oynayamıyor elinize sağlık :D

    Teşekkürler g;$i



    Arif abi eline, yüreğine, gözüne sağlık. Videolari hayranlıkla takip ediyorum hep. Abi sende değişik kundakli bir at44 vardı onu ne yaptın?
    Bu at44 dede regülatör varmı?
    Görüşmek üzere

    Eyvallah Murat kardesim,ben videoları seviyorum keşke daha cok ve cesitli videolar yayınlansa izlesek.bendeki o at44 ü cocukluk arkasdasım gorunce cok begendi kimseye vermem diyordum ona nasip oldu.Bundada var regulator regulatorsuz zor atık alısınca regülatörsüz tat vermiyor...Saygılar..