Pcp tufek alacagim yardim

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaslar selamun aleykum. 2500-3000 tl civari birikmis param var . Walther 1250 dominator ft 40 j 5.5 mm pcp tufek cok hosuma gitti , onu bulmaya calisiyorum. Ama bulamaz isem bana onerebileceginiz tufekler olursa cok sevinirim. Aradigim ozellik siyah renk, regulatorlu, 5.5 mm, 1000 fps en az gucu olan bir tufek. Ilk kez alacagim lutfen yardim edin, tesekkurler..

  • Bir pcp ye neden o kadar para veriyon kardeşim 1600 tl ye kıral set yaparsın 3000 tl ye bitane taktik av tüfeği alsan daha iyi değilmi ila pcp dio san o başka ben sana hatsan nova rgli yazan bt 65 lv namlu regülatör tak tınmi misgibi olur fazla harcama. Yerli silahlara önem ver

  • Haklisin kardeste taktim kafayi bu ise girecegim , hatsan bt65 zaten 2. Planim eger walther dominator olmazsa, tesekkur ederim cevabin icin

  • Walther dominator bi aralar benimde ilgimi çekiyordu ama tüpü 300 bar ve bakımı meşakkatli olduğunu öğrenince vazgeçtim o bütçeye sıfır olacaksa isabet öncelikliyse at44 long 5.5 -güç öncelikliyse yeni çıkan bt65 long 6.35 + vector optics 6-25x56 mpr reticle dürbün + scuba ve tabiki regülatör çok güzel bir set olur ya da diğer alternatif bütçeye uygun olarak ikinci el AA S510 seti tavsiye ederim forumda ilan vardı hatta.

    "Ali Bumaye"!!!

  • ben de almayı düşünüyorum. 6,35 olarak predator ve nova arasında karar veremedim

  • Predator novaya göre daha güçlü, ağır muhtemelende atış sayısı daha az olacaktır.
    Yanlız predator tercih ettiniz ilerleyen dönemde regulator uygulamasi yapmak istediniz. Çift tüp olduğu için bu baya bir zor olur. Ben 6.35 nova aldim memnunum ama öyle asirida bir güç beklenti ve isteğim yoktu zaten.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Araştırdığım kadarıyla, Sessiz olması atış sayısı ve isabet oranı nedeniyle nova rg düşünüyorum, izmirdeyim tüp sorunum olmaz. Kullanan veya +/-'si önerisi olan varmı.