30 Tlye Dampa Ayak Yapmak

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba abilerim, kardeşlerim. Sınavı atlatınca yapacak iş kalmadı, hobiye döndüm. Eski optimanın yanında gelen çift parça ayaklar boş boş duruyordu gözüme iliştiler :) Önce tek parça ayağa dönüştüler, sonra yaylı dampa ayağa. Sistemin çalışma mantığı malum.


    Çift parça ayak 15 TL
    Hızlı yapıştırıcı 10 TL (Bitmiyor elbette yarısı duruyor)
    Yaylar 1 TL
    Geri kalan malzemeler evde vardı zaten ederi 4 TL etmez bile :)


    Görüntü iyileştirilebilir, böyle bırakmayacağım.


    Çift parça ayağın yayla temas edeceği yere şambrel koydum hem sarsıntıyı az da olsa emer hem de istediğim eğimde ayarlayabildim aynı şekilde dürbün ile tahtanın arasında da şambrel var.


    Yayların ve dürbünün yerini iyi ayarlamak gerekiyor, hafif bir sapma bile her mesafede sıfırlamayı değiştirecektir. Ben uzun mesafeleri de denemek istediğim için arka bölümü biraz kaldırdım. Dürbün 20 TL lik 4x20 basit bir optima dürbün. Yaylar sert olduğu için daha ağır dürbünlerde de iş göreceğini düşünüyorum. Ufak yay var resimde bir tane, elimde bir tane olduğu için 1 tane koyabildim 1 tane olsaydı onu da sağ tarafa yapıştıracaktım. O yaylar çamaşır mandallarında var.

    Mod 125 Sniper Vortex 5.5


    VEFALI TÜRK GELDİ YİNE, SELAM TÜRK'ÜN BAYRAĞINA

  • Fotograftakiler bitmis hali mi? projeyi tam anlamadim fakat eger boyleyse atis sonrasi durbunu sallayip silaha on veya arka lens carpmasi olabilir sonucta ince yaylar

  • Fotograftakiler bitmis hali mi? projeyi tam anlamadim fakat eger boyleyse atis sonrasi durbunu sallayip silaha on veya arka lens carpmasi olabilir sonucta ince yaylar

    Hocam ilk 4 fotoğraf çift parça ayağın tek parça ayağa dönüşmesindeki adımlar. Sonrakiler ise sistemin bitmiş hali, farklı açılardan çekmeye çalıştım. Yaylar çok sert düşündüğünüz gibi bir şahlanma olmuyor ufak bir aşağı yukarı yapıyor tepmeden ötürü, bu da amaçladığım olay. O hareket olmazsa tek parça ayaktan bir farkı olmuyor.

    Mod 125 Sniper Vortex 5.5


    VEFALI TÜRK GELDİ YİNE, SELAM TÜRK'ÜN BAYRAĞINA

  • Bu biraz karalama gibi olmuş temize çek istersen bi.
    Amacina ulastiysa sorun yok tabiide birazda gorsellik olsun.
    Maliyet olarak uygun fiyat olur bu iyilestirme.
    Ellerine sağlık.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel